Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PrestaShop átalakítható pl. :...

PrestaShop átalakítható pl. : OLX, Vatera oldal elkészítéséhez?

Figyelt kérdés
Tehát nem szimpla webshop, vagyis abszolút nem webshop, hanem egy eladó portál.

2014. dec. 28. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
-átalakítható bármi csak nem biztos, hogy megérné pláne, hogy van egy rahedli apróhirdető komplett cms
2014. dec. 28. 15:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudnál mondani 1-2-t? Keresgettem, de nem találtam meg az igazit, a másik problémám, hogy elég egyedi oldalt szeretnék vele csinálni, így könnyen szerkeszthető kéne, mint pl a wordpress, vagy olyan ami teli van pluginnal. Előre is nagyon köszönöm :))
2014. dec. 28. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Open Classifieds
2014. dec. 28. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:

feljtsd el az ilyen wp és társait azok nem arra valók vannak célirányosan erre épülő cms-k ingyenesek és fizetősek

utóbbiak jobbak persze és bővebbek ha pedig pluginokat keresgélsz az már régen rossz,kinézel egy neked tetszőt és azt hegesztgeted. Írd meg priviben ha esetleg nem szeretnéd publikálni, hogy mi az aminek meg kellene felelnie az elképzeléseidnek. De szerintem biztos van olyan ami ha nem is mindent tud de indulásra kielégíti az igényeidet.

2014. dec. 28. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
"Open Classifieds" azért ettől szinte csak jobbak vannak, mondjuk az igaz hogy az OpenC ingyenes, az OxyC már jobb sokkal vagy a Flynax is bár ezek fizetősek.
2014. dec. 28. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:

*Open Classifieds

Kipróbáltam, förtelem, pedig az oldalukon található össze-hasonlító táblázatukban nagyon fényezik.

2014. dec. 28. 17:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :) Open-Classfieldet meglesem, biztos lehet vele valamit kezdeni. Még annyi lenne a kérdésem, hogy mi alapján tudom ezeket megnézni egy rangsorban? "Ad CMS ranks"?
2014. dec. 30. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:

1. Osclass

2. Noah’s

3. Flynax

4. OxyC

.....

.....

utolsó. OpenC -bár sok helyen 1. de csak az ingyenesség miatt

Persze mindet fordítani kell mert egy se magyar, de ez nem gond pl a Flynax, OxyC-t már lefordítottam.

2014. dec. 30. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Át, de a prestahop nem arról híres hogy ésszerűen van megírva. Volt már hasonló ügyem de azt kell mondjam sokkal hamarabb megírtam volna nulláról.
2019. nov. 14. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!