Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom a weboldalamat a...

Grebov kérdése:

Hogyan tudom a weboldalamat a Google keresőben az első helyekre tenni?

Figyelt kérdés
Korábban készitettem weboldalakat melyeket a Github pages-en osztottam meg. Egyik ismerősöm megkért hogy a boltjuknak csinaljak egy weboldalt. És azt szeretném hogy ha rákeresnek a bolt nevére akkor a google ezt dobja ki elsőnek.

2021. aug. 17. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

SEO [link]

Search Engine Optimization (SEO) Starter Guide [link]

The Beginner's Guide to SEO [link]

2021. aug. 17. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Google AdWords. Megvásárolhatsz szavakat, hogy azokra keresve te legyél az első. Persze ez kemény pénzbe kerül, de a hírnév nincs ingyen. Nem tudom a SEO mennyi, de az sincs ingyen, szóval lehet jobban megéri az AdWords.
2021. aug. 17. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:

tartsd szem elôtt azt a tényt, hogy az adott oldalnak meg kell felelnie a jelen G. által támasztott követelményeknek! (van pár..)

Akkor talán lesz esélye a weblapnak "versenyezni" vagy egyált. bejutni a "versenybe"

2021. aug. 19. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!