Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan fejlesszem tovább a...

Hogyan fejlesszem tovább a webalkalmazásomat?

Figyelt kérdés
Teljesen elakadtam a készítésével (egyetemi projekt).A webalkalmazásom eseményszervezéssel foglalkozik, eddig, amit csináltam: létre lehet hozni eseményeket, ahova felhasználók tudnak csatlakozni, mint szervezők és tudnak feltölteni hozzá képet, az oldalra lehet regisztrálni. Ötletekre lenne szükségem mit csinálhatnák még? Node js- ben kódoltam. Előre is köszönöm. :)

2021. jún. 10. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A facebookról hallottál-e már? :D
2021. jún. 10. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Regisztráció gmail és facebook fiókkal, kommentelési lehetőség eseményhez, fotókhoz.
2021. jún. 10. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
jegyvásárlás, statisztikák/riportok, e-mail értesítők, multilanguage
2021. jún. 11. 09:35
 4/4 Argloss ***** válasza:
Push értesítés böngészőben, email értesítés a résztvevőknek, nyomulhat a google naptárba, facebookra is. Helyszín megadása térképen, keresés eseményekre több szempont alapján, hírlevél eseményekről érdeklődési körök alapján stb.
2021. jún. 12. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!