Hogyan lehet ilyet találni?
Szeretnék, egy online játékhoz a web oldalamra egy plugint ami mutatja a megtett km, euró, távolságokat illetve az elhasznált üzemanyagot. (ETS2)
Truckbook-al akár összekötni vagy bármilyen megoldás érdekelne. Tudna valaki ebben segíteni?
"Teljesen amatőr vagyok ebben."
Akkor inkább engedd el, és keress valakit, aki megcsinálja neked..
"Akkor inkább engedd el"
Aki megcsinálja nekem, ő is elkezdte valahol?!?
Konkrétan ha más lehetőség nincs nyilván neki fogják. Csak ami úton el kellene indulni abban kellene a segítség. 🕵
Ha az adatot amit akarsz kinyerted akkor meg nézz utána hogy hogy tudsz fájlt feltölteni és úgy megjeleníteni ahogy akarod - azon a ponton már tök mindegy hogy honnan van\mit jelképez az adat.
Azt írja a wiki hogy dokumentáció a letöltésben van, gondolom lesz majd példa is.
Hát figyelj ebbe én is belekezdtem, igaz én az alapoktól építettem fel a weboldalt. A frontending (kinézet, alap funkciók mint gombok) el is jutottam de a PHP (amivel az adatbázist buzerálom) nem az én asztalom (még), tehát félbehagytam. A frontend egyébként készen van, csak a backend kéne és egy szerver (ami szintén megvan, tehát a php ami visszatart és egyéb apróságok).
Ezt azért írtam le, mert szeretném hogy tudd hogy nem olyan egyszerű, de nem is annyira nehéz. Még régebben olvastam hogy a Trucksbook fejlesztése kb. 2-3 évbe telt.
Egyébként jó kiinduló pont lehet Lihis kreálmánya (God bless you Lihis 🙏)
Illetve ha kellene esetleg akkor a TruckersMP forráskódját is megmutatom, ugyanis nyilvános (bár ez eléggé outdated):
(és ha jobban megnézed láthatod hogy maga RootKiller is tette közzé, aki eredetileg írta)
Hasznos linkek, tehát:
Ezeket tanulmányozd szerintem, hátha segítenek. Ha van még kérdésed igyekszek válaszolni amilyen gyorsan csak tudok (naponta 1-2 alkalommal lépek be az oldalra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!