Miért nincs a google találatok között a weblapom?
#3-nak: Hozzád meg ki a fene szólt, balf*s.zjános? :-)
Mellesleg ha már beleugatsz abba, amit írok, legalább ne másold már le ugyanazt, amit írtam..., vagy csak ennyire futja? :-)
#11: a search console már egy ideje csak úgy azonosítja az oldalt, ha módosítod a DNS rekordokat. Amit egy fizetős tárhely esetén gond nélkül meg is lehet oldani.
#13: hát igen, aki nem ér hozzá, úgy is előre kerülhet, de olcsóbban megússza egy jól felépített weboldallal ;)
#12: fejtsd már ki kérlek, hol írtam le ugyanazt, amit te, mert úgy látszik, vak lehetek... na várjál, segítek egy megoldókulccsal:
Állítás: Nem fizettél eleget a Google-nak! :-)
Megoldás: HAMIS → nem kötelező azért fizetni, hogy előre kerülhessen.
Állítás: Ez nem úgy megy, hogy létrehozol egy weblapot és az a találati lista legtetején lesz egyből...
Megoldás: IGAZ → ez valóban így van, de a következő állításoddal egyből megcáfolsz mindent, amiből rájöttem, hogy fingod nincs az egészről
Állítás: A Google algoritmusa feltételezhetően a leglátogatottabb és a legjobban fizetett weblapokat sorolja előre.
Megoldás: HAMIS → nem csak feltételezhetően, hanem garantáltan SEM a leglátogatottabb, és legjobban fizetett weblapokat sorolja előre. Érveket lásd a #3-as válaszomban, de kicsit bővebben kifejti a #7-es is.
#14-nek: NULLA emberekkel nem "vitatkozok". Az alapvető kompetenciáid is hiányosak... :-)
Meg különben is látszik rajtad, hogy a gondolkozás helyett is inkább csak kötöszködsz, mert unod a saját életedet is... :-)
Menj el politikusnak, ott érvényesíteni tudod ezeket a "jó" tulajdonságaidat! :-)
"a search console már egy ideje csak úgy azonosítja az oldalt, ha módosítod a DNS rekordokat"
Tévedés.
A webhely tulajdonjogának igazolására többféle mód kínálkozik - Bővebben a Google Search Console súgójában:
állításom igazolására egy képernyőkép egy véletlenszerűen választott oldalról:
#16-nak: Jééé a végén még majd valami beszélgetésformát is sikerül kialakítani? Hihetetlen!
A politikusokkal kapcsolatban csak annyit, hogy ezekszerint MSZP-s vagy, azaz komcsi...
...de én például azt a politikust tartom jó politikusnak, amelyik halva születik, vagy már vízszintes helyzetben a föld alatt (esetleg egy kis üvegcsében) van.
Egyiknek sincs semmi haszna, max az ő maguk szemszögéből.
Őrült sok pénzt zsebretesznek, és nagyon sokan vannak. Bombát nekik! :-) Válogatás nélkül!
#19: Nem, ez téves.
Ezt a Search Console felületéről készített képernyőkép és a Search Console súgója alátámasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!