PHP helyett HTML?
Van valami egyszerű megoldás arra webprogramozásban, hogy a menükezelést PHP helyett felváltsam HTML-el?
Tehát van egy oldal menüpontokkal, és a menüszalag alatt jelenik meg az adott menüponthoz tartozó aktuális oldal. (Pédlául mint ezen az oldalon bal oldalt van fixen a menü és csak itt töldődik be az aktuális oldal)
Ezt simán meg tudom oldani PHP-val, viszont ha nem használhatok PHP-t más okokból kifolyólag, akkor ezt hogyan tudom megoldani HTML-el? Vagy ezt sehogy?
"Ezt simán meg tudom oldani PHP-val, viszont ha nem használhatok PHP-t más okokból kifolyólag, akkor ezt hogyan tudom megoldani HTML-el?"
Ez mit jelent? Van szerver oldal, vagy nincs?
Akkor azt hiszem a kérdésedet nem igazán értem.
Arra gondolsz, amikor régen frame-ekkel elválasztottuk a képernyőt, és a menüframe-ből megmondtuk, hogy mit töltsön a fő keretbe?
Ha igen, arra most a divet és jquery-t ajánlják, ha kliens oldalon akarod megoldani. .load() funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!