Frontend vagy a backend fejlesztő munkája a nehezebb szerinted?
A full stack developer munkája a nehezebb :)
Amúgy mindkettőnek megvannak a nehézségei. Én full stack fejlesztő vagyok de a backendet sokkal jobban szeretem.
"A full stack developer munkája a nehezebb :)"
Csakhogy ezt senki nem kérdezte :)
A backend-ről és a frontend-ről volt szó.
FrontEnd -et jelölném, mert ott több platformon kell mennie.
Míg BackEnd oldalon 1 szerver oldalon, nem 5~6 szerverhez kell optimalizálni.
Illetve a FrontEnd ami eladja, a BackEnd csak kiszolgál.
Lehet bármilyen szuper szerver oldalon, ha a külső ronda.
Míg akkor is megveszik, ha kicsit lomha szerveren, a kódnak meg nem kell szépnek lennie. :-D
#3 abban igazad lehet hogy 1 platformra kell, DE
Ha már itt tartunk akkor ne csak azt írjuk le hogy miért nehéz a frontend...
"Lehet bármilyen szuper szerver oldalon, ha a külső ronda."
Lehet bármilyen csilivili a frontend ha lomha a backend
Backend nehézségei leginkább az algoritmusokban és a kód hatékonyságában rejlik.
#2 hú még véletlenül se vedd észre hogy az első mondatot poénból írtam és alatta írtam le a véleményem...
Mert amúgy a te válaszod sokat segített ugye?
#4: ez front endre is igaz lehet, ha nem csak html és css meg némi js.
hanem pl. Canvas - WebGl...
#5 Persze, egyből magadat véded f0s érvekkel, nem vagy képes belátni a hibádat. Tipikus fullstack...
"Mert amúgy a te válaszod sokat segített ugye?"
Igen, mert sokan elsiklanak azon válaszok felett, amik nem a kérdésre adnak választ. Viszont ha visszaolvassák az enyémet, akkor talán példát vesznek, és más kérdéseknél is kritikusan állnak majd a hozzád hasonlókhoz, mivel a te válaszod bizony szembemegy az oldal szabályzatával :)
"A full stack developer munkája a nehezebb :)
Amúgy mindkettőnek megvannak a nehézségei. Én full stack fejlesztő vagyok de a backendet sokkal jobban szeretem."
Se nem az volt a kérdés, hogy melyiknek milyen nehézségei vannak, se nem az, hogy neked mi a munkád, de még az sem, hogy te a munkádnak melyik részét szereted jobban.
#7 szóval továbbra sem adsz választ szegény kérdezőnek:(
Az hogy szándékosan próbálsz kirobbantani egy vitát a kérdés alatt, az tuti nem megy szembe az oldal szabályzatával ugye? :)
Amúgy mi lenne az hogy tipikus fullstack? Milyen sztereotípia van a fullstackesekről?
"Amúgy mi lenne az hogy tipikus fullstack? Milyen sztereotípia van a fullstackesekről?"
Ha tényleg fullstack lennél, akkor tudnád ;)
"szóval továbbra sem adsz választ szegény kérdezőnek:("
Egy szóval nem mondtam, hogy nekem ez célom ;)
"Az hogy szándékosan próbálsz kirobbantani egy vitát a kérdés alatt, az tuti nem megy szembe az oldal szabályzatával ugye? :)"
Nem
Kíváncsi lennék hogy te mit dolgozol, bár valószínűleg úgy is csak kamuznál valami menőbbet.
Majd ha egyszer rájössz hogy túl buta vagy mindenhez, akkor itt elnézést tudsz kérni a viselkedésedért.
"Ha tényleg fullstack lennél, akkor tudnád" hát képzeld, nem tudom. Szerintem nincs is semmi sztereotípia csak képzelődsz.
M1 legyen szép estéd. Remélem rendbe jössz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!