Van esély arra, hogy gyenge angol nyelvtudással felvegyenek valahova junior frontend-esnek?
Tudom, az informatika nyelve az angol.
A doksikat, az írott szöveget tudom értelmezni, az élőszót nagyjából meg szoktam érteni, de pl. youtube-on az oktatóvideókhoz, hogy teljesen megértsem, be kell kapcsolnom a feliratot.
Írásban még menne, úgy ahogy, de szóban teljesen megkukulok. Szóval igen csak van hova fejlődnöm.
Van így esélyem, hogy felvegyenek valahova vagy a szóbeli, írásbeli kommunikáció mindenhol a minimum? Mik a tapasztalatok?
Nem minden területre kell kőkemény angol tudás.
Ha a doksikat megérted az már jó, nekem van egy kollégám aki nagyon keveset tud angolul, de mégis nagyon jó fejlesztő. Ő nem tárgyal külföldiekkel, megmondják neki a feladatot és megcsinálja.
Ha foglalkozol vele persze nem válik hátrányodra a későbbiekben jól jöhet, de szerintem nem reménytelen a helyzeted.
Juniorként az a lényeg hogy tudj angol nyelven gúglizni. Persze mindenképp érdemes fejleszteni, mert csak előnyöd származhat belőle, ha jobban olvasol/írsz/beszélsz angolul.
#1 nem árt ha van, de nem kell, pláne nem frontendesnél.
Ki beszélt itt jogosultságról és git-ről?
:) szoftverfejlesztésben?
Mindenki.
Elolvastad az eddigi válaszokat?
#1: "minimális linux tudás is kell"
#3: "#1 nem árt ha van, de nem kell, pláne nem frontendesnél."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!