Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha meg tudok csinálni egy...

Ha meg tudok csinálni egy weboldalt. Adatbázissal, működő funkciókkal, vállalható designevel stb. Akkor elég lehet a tudásom egy Junior pozícióra?

Figyelt kérdés

Nemsokára fejezek az egyetemen(Bsc) és szerencsét szeretnék próbálni Budapesten.

Diplomamunkának egy webshopot készítek.

Amikhez vállalható módon értek: Html, Css, jquery, ajax, javascript, php, mysql.

Foglalkoztam Drupallal is egy keveset. Gittel is van némi tapasztalatom. Főleg csak backup miatt használtam.

Nincsenek nagy elvárásaim. Csak informatikusként/programozóként szeretnék dolgozni. Hajlandó vagyok tanulni. Ha szembetalálom magam egy problémával nem sajnálom rá az időt, hogy megoldjam.

2020. aug. 18. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy kezdj el komolyan tanulni és valamilyen saját projekten dolgozni. Nem tudom, hogy voltál-e egyetem alatt gyakornok, mert az is nagyon jól jön. Én is nemrég voltam ugyanebben a helyzetben és a legtöbb junior pozícióra is 3 év szakmai gyakorlatot kérnek (ami számomra egyáltalán nem érthető).

A jquery-t és az ajaxot szerintem felejtsd el, mert már csak többnyire legacy kódban fogod látni.

Amit szerintem érdemes, hogy megtanulsz egy frontend frameworkot (React, Angular, Vue) és egy php frameworkot is (Laravel vagy Symfony pl) és ezekkel csinálsz pár kisebb-nagyobb projektet, amit felraksz githubra és elküldöd a jelentkezésed mellé.

2020. aug. 19. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Diplomásként ha össze tudsz hozni egyedül egy webshopot, akkor igen. Vagy pár év gyakorlat kell, vagy jó referenciamunka, ami ezzel meglesz.
2020. aug. 20. 19:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igyekszem fejlődni. Az első válaszoló tanácsát is megfogadom!
2020. aug. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!