Tud_tok ajánlani bannercserélős oldalakat, ahol szívesen fogadják az "új" honlapokat is, ahol nicnsen sok látogató?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 14:40
11/12 anonim válasza:
?
Nem értem egyébként a fintorgást. Nem 2005-öt írunk, mégis mindenki az amcsi iwiwen bhassza a rezet.
12/12 anonim válasza:
Van egyáltalán ilyen banner cserélgetésre igény?
Régebben én is csináltam neki egy központi felületet.
Amire bárki saját oldalát regisztrálhatja, bejelölve milyen tematikájú, felrakhatja saját bannerét, és központilag mint a hirdetés portálok, terjesztik csak ingyen, minden partnerét...
Ott halt meg, hogy nem igen volt érdeklődés, nem igen tudtak értelmes bannert összehozni 3 méretbe, illetve elfelejtették beszúrni a kódot, úgy pedig nem volt, megjelenés amiért az ő bannere se jelent meg.
Így 3 év után inkább levettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!