Tud_tok ajánlani bannercserélős oldalakat, ahol szívesen fogadják az "új" honlapokat is, ahol nicnsen sok látogató?
De én szeretnék cserélni :)
Amúgy miért nem divat?
Nem hatékony és a mai design-ba nem nagyon illenek bele a villódzó, ugráló, mászkáló, jobbra-balra csúszkáló bannerek látványa... Ja, és aki kicsit is ad a netezési szokásaira, az adblock-ot használ.
És még valami. Régen ezek flash-alapúak voltak, amit már nem támogatnak jobbára a böngészők.
De a kis látogatottságu honlapokat nem fogadja el szerintem a Google adsense.
Amúgy a bannereknek nem kell feltétlen ugrándozniuk, a szolid, szép bannerek sokat dobhatnak az oldalon is.
"De a kis látogatottságu honlapokat nem fogadja el szerintem a Google adsense."
És nincs is értelme szenvedni vele. Milliós látogatottság esetén talán - talán van értelme, de amúgy nincs.
Akiknek viszont már milliós a látogatottsága, ott már közvetlen reklámok vannak, nem közvetítős google-adsense-es szenvedés... Lásd pl. Handrás oldalát, közvetlen reklámokkal van tűzdelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!