Tárhelyszolgáltató váltásban gondolkodom, melyik értékeket kell nézni?
SSD-re azt írja, hogy havi 30.000 honlaplátogatóig
Itt most melyiket kell értelmezni?
Mostani adatok júniusra:
Egyedi látogató: 18,636
Látogatások száma: 83,080
Amúgy egy szolgáltató esetében sok dolgot érdemes nézni (konkrétumot nem ajánlok, nem reklámozok senkit sem). Először is fogalmazd meg az igényeidet, aminek mindenképp megfeleljen. Ez alapján szűrd le a listát, majd utána érdemes még a support és a kezelhetőség és a rejtett költségek (pl 1-1 beállítást csak ők végezhetnek el plusz pénzért) részleteket is megnézni. És persze a megbízhatóság is nagyon fontos! (Neten van 1-2 szolgáltató akiről már most is sok panasz olvasható....) Végül pedig akik még mindig átmentek a rostán: jöhet az ár szerinti rendezés. :)
Én kb így választottam (megjegyezem, messze nem a legolcsóbbat), de nem is egy wordpress fut rajta.
A legtöbb szolgáltató ennyi látogatóval már átzavar vps-re, vagy korlátozza a fiók erőforrásait(tapasztalat).
Én a [link] szolgáltatónál találtam megnyuggvásra, gyors tárhely és ügyfélszolgálat, és minden igényre van megoldásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!