Melyik tárhelyszolgáltatót ajánlod, aminél ingyen lehet tesztelni?
Úgy értem, hogy 1 darabig ingyenesen használnám csing csang.hu domainen, ameddig ki nem váltom.
Wordpress-t vagy valami blog motort telepítenék rá, az fontos, hogy menjen rajta.
Régen ilyen volt a bluehost, csak 5 éve amikor foglalkoztam ilyesmivel, akkor tetű lassú volt Mao-ról.
Később mire designt, meg mindent megcsináltam eltelt 3 hónap, de akkor elég volt magyar fizetősre költöztetni mindent pikk pakk, a magyarért meg valami 8-12 ezret fizettem 1 évre.
Ma változott valamit a piac? olvastam, hogy SSD szerverekkel hirdetnek, gyorsabbak a weboldalak tőle tényleg?
Szóval ingyenest szeretnék használni, ami normálisan működik, ameddig teszt / építő fázisban van a weboldal, tudtok ilyet javasolni?
Domain-t azt hol vegyem? Nem találom azt a szolgáltatót, akitől régen külön vásároltam azt, az külföldi volt.
xamppal még sok éve próbálkoztam, de nem jött be annyira, mint az ingyenes tárhely.. még gondok voltak vele
sql -t külön kellett futtatni, hogy működjön stb.
manapság jóféle?
ez az atw jó szolgáltatást nyújt fizetősön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!