Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megéri még weboldal fejlesztés...

Rasd kérdése:

Megéri még weboldal fejlesztést tanulni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van hasonló kérdés már, de én másra keresem a választ.

A lényeg, hogy én JS, CSS, HTML-el szeretnék majd weboldalakat fejleszteni, írni, létrehozni stb, de vannak ilyen egyszerűbb megoldások mint a wordpress vagy ilyenek.

A (külföldi, belföldi) vállalkozások fizetnek még azért, ha valaki egy 0-ról írt weboldalt ad nekik?

Mennyit lehet keresni egy 0-ról írt weboldallal manapság? Nem egy extra, mondjuk egy webshoppal, igényes munkával. (amit szintén nagyon könnyen létre lehet már hozni könnyebben ha akarunk, de az mégse olyan szerintem)

2021. febr. 15. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És úgy gondolod, hogy szerveroldalon nem tudsz Javascriptet használni? :). Ohh, dehogynem tudsz. Az meg jogos, hogy adatbázisra szükség van. :)
2021. febr. 15. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Ja végülis igazad van, ott a nodejs :)
2021. febr. 15. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
jah, majd biztos nodejs-el fog valaki backendet írni.
2021. febr. 15. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
13: Nem csak nodejs vagy. :)
2021. febr. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!