Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megéri még weboldal fejlesztés...

Rasd kérdése:

Megéri még weboldal fejlesztést tanulni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van hasonló kérdés már, de én másra keresem a választ.

A lényeg, hogy én JS, CSS, HTML-el szeretnék majd weboldalakat fejleszteni, írni, létrehozni stb, de vannak ilyen egyszerűbb megoldások mint a wordpress vagy ilyenek.

A (külföldi, belföldi) vállalkozások fizetnek még azért, ha valaki egy 0-ról írt weboldalt ad nekik?

Mennyit lehet keresni egy 0-ról írt weboldallal manapság? Nem egy extra, mondjuk egy webshoppal, igényes munkával. (amit szintén nagyon könnyen létre lehet már hozni könnyebben ha akarunk, de az mégse olyan szerintem)

2021. febr. 15. 09:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

A JS, CSS, HTML kevés lesz, kell minimum egy szerveroldalni nyelv, és némi adatbázis is.

Amúgy igen.

2021. febr. 15. 09:52
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Azért azt én megnézném hogy te pusztán JS, CSS, HTML használatával hogy húzol fel 0-ról egy működő webshopot. (megsúgom, sehogy)
2021. febr. 15. 10:25
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, de a 2-esnek üzenem hogy mindenki elkezdi valahol, én se tudok még sok mindent, csak érdekel a téma, de a kérdésből is adódik mennyire laikus vagyok még. Nem kell arcoskodni.

Melyik szerver oldali nyelv lehet a legjobb? Esetleg python?

2021. febr. 15. 10:57
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Inkább a php-t javaslom
2021. febr. 15. 10:58
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha értesz hozzá megéri.
2021. febr. 15. 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
18%

"2-esnek üzenem hogy mindenki elkezdi valahol, én se tudok még sok mindent.."

Kedves kérdező! Maradjunk annyiban, hogy jelenleg te még SEMMIT nem tudsz, és fogalmad sincs azokról a dolgokról, amikről nem is tudsz, hogy mit nem tudsz valójában.

Halkan megsúgom, hogy a wordpress a php egyik keretrendszere. Szeretik az emberek külön emlegetni, mint "összekattintgatós" webolalakat. Nos valóban léteznek témák, amik gördülékenyebbé teszik a frontend részét. De ha csak egy centit is akarsz rajta módosítani, már vakarni fogod a fejed.

2021. febr. 15. 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
#6-os: csak halkan megsúgom, hogy a Wordpress nem keretrendszer. Az egy CMS. A keretrendszer pl. a Laravel, Codeigniter, stb...
2021. febr. 15. 11:36
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

"Azért azt én megnézném hogy te pusztán JS, CSS, HTML használatával hogy húzol fel 0-ról egy működő webshopot. (megsúgom, sehogy)"

Pedig tud ... JS-el is teljesen dinamikussá lehet tenni egy oldalt már. Csak, hát ez nem az a szint, ahol a kérdező tart. :D

2021. febr. 15. 11:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Halkan megsúgom, hogy a wordpress a php egyik keretrendszere. "

Nem keretrendszer. A keretrendszer az a Laravel, Smyfony ..stb. A wordpress egy motor.

2021. febr. 15. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
#8-as: Attól hogy dinamikus, még nem lesz webshop... Ahhoz mindenképpen kell egy szerveroldali nyelv, meg adatbázis.
2021. febr. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!