Milyen nyelveket,fejlesztőkörnyezetet javasoltok híroldal létrehozásához?
Szerintem nincs értelme saját CMS-t faragnia. Úgyis az lesz folyamatosan, hogy ez kell még, az kell még, ez még jó lenne bele, az még jó lenne bele, és a végén ott lesz, hogy pont cikkírásra nem marad semmi ideje.
Egy Wordpressnek ma már alig van erőforrásigénye, de lehet találni nála lightweight-ebb CMS-t is bőven. Egyik ismerősöm a Habarit használta ilyen célra.
A static site generator is jó egy használható ötlet.
Lol. Programozó gyakorikérdéseken kérdezi, hogy milyen nyelvet ajánlanak XD
Ez most feldobta az estém.
+1 a kész cms-re!
Ha valaki, akkor én tényleg utálom a wordpress és joomla huszárokat, de ide pont az kell. (vagy drupal.. van még vagy 20, ebbe ne kössetek bele)
A lényeg hogy kész CMS, mert pontosan erre találták ki! Könnyen, gyorsan és egyszerűen össze lehet benne dobni egy oldalt és mivel nem egy nagy hírportál így kit érdekel ha lomha (egyedi fejlesztéshez képest). Azt a kevés látogatót egyszerre tökéletesen kifogja szolgálni.
Ha nem erre akkor mi másra használnád? Szerintem pontosan ERRE való! (és nem 150e termékes webshopnak meg crm rendszernek, mint ahogy sok elvetemült használja, aztán meg sír a szájuk hogy "de lassúúúúúú")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!