Honnan tudhatom meg, hogy egy adott weboldal melyik hosting szolgáltatónál van?
Egyszerű: Meg kell nézni, hogy hova mutatnak a névszerverei. (Ha nincs mögötte cloudflare pld)
De általában a mailszerver fel szokta fedni.
Pld: [link]
A DNS ip címre utána: [link]
A példával élve: A GYK oldal névszervere 185.80.50.77 illetve 161.35.80.157
Ezek pernita.hu néven szerepelnek. A levelezőszerver 91.198.131.11 ami valójában a tutireceptek.hu-é.
185.80.50.77 -> RackForest Kft. [link]
161.35.80.157 -> DigitalOcean LLC [link]
91.198.131.11 -> Dravanet Co Ltd. illetve azon belül Maxxon Elite Kft.
A tárhelyet egyébként (szerintem) teljesen mindegy hol bérled, nagyjából hasonló áron vannak, és egytől-egyig megbízhatóak, és védettek.
Személyes javaslatom:
VPS-re: JZT Kft (Személyes link: [link]
A legkorrektebbek (nagyon olcsók, és elég nagyok is, sok külföldi letöltőoldal magyar mirrorjai) Emellett nagyon-nagyon ügyfélbarátak, rengeteg segítséget nyújtottak térítésmentesen.
Tárhelyre: fxhosting.hu (Személyes link: [link]
Nagyon normálisak, és elég olcsóak.
Hidd el az évek során nagyon(!) sok domainem volt, és nagyon sok tárhely (illetve VPS) szolgáltatót megnéztem már, és ők a legjobbak.
Mindkettő megállás nélkül megy, a VPS-nél is a hálózati kártyákat stb amikor cserélték folyamatos volt az elérhetőség.
További szép napot
Sosem izgatott, fx-nél párszáz jzt-nél nem tudom.
Ettől függetlenül a véleményem változatlan, őket személyesen tudom ajánlani, mert a legjobbak.
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!