Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML 5-ben hogy lehet jegyzett...

HTML 5-ben hogy lehet jegyzettömböt beszúrni?

Figyelt kérdés

Vagyis arra gondolok hogy jegyzettömbben van egy megformázott szöveg, és azt egy az egyben szeretném beszúrni úgy megformázva ahogy van.

Lehetséges ez?

2020. szept. 26. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
<pre>
2020. szept. 26. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
jegyzettömbben megformázott szöveg? tán szóközökkel és tabulátorokkal? vagy hogyan?
2020. szept. 26. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, tabulátor, és vonal is van benne

Egyébként ez lenne az: [link]

2020. szept. 26. 14:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ige a <pre> tag-re volt szükségem :)
2020. szept. 26. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, pre címkék között, de ezt pillanatok alatt meg lehet szépen formázni pl. notepad++-ban.
2020. szept. 26. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, én ezt a forrást csak kaptam, és ez volt az egyik feladat hogy ezt szúrjam be a .html állományomban. Jelenleg ez a primtív dolog egyetemi feladat :D
2020. szept. 26. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Pfff... azért van értelme, pl. forráskódnál, nem Tesla Model S specifikációnál :)
2020. szept. 26. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

<textarea>-val is lehet.

Csak ott átszerkeszthető a szöveg.

2020. szept. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!