Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jegyzettömbbel kezdem a...

Jegyzettömbbel kezdem a honlapkészítést. Alakul. Hol találok html kódokat? Szeretnék csinálni fejlécet ahol lesz a menű meg ilyeneket. Vannak vhol ilyenek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy NE jegyzettömbbel kezd (pl. coffeecup HTML editor). Segíti a kódírás!

Amúgy meg rengetek HTML ebook található a neten(pl. ebookz.hu). Nagyon egyszerű nyelv, pár óra alatt bele lehet jönni.

2009. aug. 25. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi megnézem!Az az igazség, hogy csináltam már ilyen sablonos oldalt és az ideg szétvetett olyan szar lett.Csak ilyen meg olyan képet és csak ide meg oda.Az NVU meg ilyenek nem igazán tetszettek.Nehéz nagyon de alakul.
2009. aug. 25. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

ne neeee. ne iylen sablonossal kezdjed mert tuti h egyszer keleni fog majd egy sima html szerkesztő is ahol magad betusz állítnai mindent és írtópontos meg tudsz benne mindet csinálni. az egér nem is kell hozzá. mellesleg ha html-t megtanultad jöhet a többi scriptek js aztán css php mysql flashek és elmehtsz az igazi progfikig is ami siznte már határtalan.

javaslom ne jegyzettömbel csináld a html-t.

nagyon összekvarodhatsz benne.

töltsd le inkább az "editplus" html szerkesztőt amibne kéésöbb majd más programozási nyelvel is tudsz foglalkozni.

míg a jegyzettömben feketbetűvel írsz addig az editplus-ban színes és a kódoakt megkülönbözetei egymástól szóval ha vmi hibát találsz azt gyorsna kiszúrod. ezzel kezd.

html kódokat meg itt találsz:

google--->html alapok

vagy

google--->html kódok

rengeteg iylen oldalt találsz majd.

sok sikert.

2009. aug. 26. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
na ezt félreolvastam vedd úgy h semmit se írtam
2009. aug. 26. 18:19
 5/6 anonim válasza:
Bármilyen weboldalnak meg tudod nézni a forrását, és abból tanulhatsz. Persze ne a legbonyolultabb javascriptes menükkel kezdd. Hasnzálj firefoxot, és abban firebug kiterjesztést, nagyon megkönnyíti a webfejlesztést. És tényleg ne jegyzettömböt használj, hanem valami olyan szerkesztőt, ami segít a kódkiegészítésben, színez, stb. Linuxon használj Katet, vagy eclipse phpt, winen ultraedit, notepad+ stb. Sok sikert!
2009. dec. 19. 20:36
 6/6 anonim válasza:

Igazából pont, hogy jegyzettömbe csináld... Mert jegyzettömbbe megtanulhatsz minden metatab-ot, a Share Point Designer, Dreamweaver, ezek nem a legjobbak TANULÁS céljára. Ezekkel akkor kezdj el dolgozni, ha a nagyrészüket tudod már.(Jómagam az utóbbit használtam sokáig) Aztán az egyik ismerősöm (webprogramozó szakra jár) ő ajánlotta, hogyha igazán meg akarok tanulni honlapot készíteni, jegyzettömbbel csináld. Sokkal hamarabb megtanulod. Ezeknél a segédprogramoknál sok a fölös bejegyzés. Pl.: SPD-ben a középre igazítás ilyen:

<div align="center">Közép</align>

Míg, jegyzettömbbe:

<center>közép</center>

Ha gondolod, írj levelet, és akkor segítek.

2010. jan. 14. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!