Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szivesen gyakorolnál egy...

Szivesen gyakorolnál egy honlapkészitést?

Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek válaszolj.Nekem szükségem lenne egy nagyon egyszerű kivitelűre.
2011. febr. 4. 15:37
 1/3 anonim válasza:
nagyon nagyon egyszerüt csinalhatsz microsoft web publiserrel, vagy olyan oldalak vannak ahol csak beállitod hogynezzen ki NAGYON EGYSZERUEN és bármit beiroghathatsz, teltölthetsz stb ilyen pl [link]
2011. febr. 4. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Céges bemutatkozó honlap?
2011. febr. 4. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Céges bemutató honlap...

én egy egyszerű e107es portálrendszert ajánlanék... telepítéséről olvass a hivatalos oldalán... utána végülis, csak ki kell tapasztalnod, hogy az admin felületén mi mit csinál... elrontani nem tudod. És nem is biztos, hogy olyan egyszerű oldal lenne... könnyedén.

Ha meg egyszerű kivitelűt akarsz akkor állj neki a htmlnek... sztem egy óra alatt belehet vágni a fő részeket.

Nyomatsz egy táblázatot, pár hivatkozást, egy iframet és szépen rendbe rakod képekkel. Ez a legegyszerűbb sztem...

HTML nyelvről itt tanulhatsz sztem a legjobban:

[link]

Remélem segítettem.

2011. febr. 5. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!