Tamás Mérei(cyrex) a legjobb webfejlesztő ma Magyarországon?
Ezt miből szűrted le? Vagy ez valami bújtatott reklám?
Amúgy webdesigner. Tehát legjobb "webfejlesztőnek" már csak ezért sem mondanám, mert egy weblap nem csak frontendből áll.
Bár ettől függetlenül sem tudom értelmezni a legjobb kifejezést.
Olyan mint a legjobb fotós vagy legjobb grafikus. Full szubjektív. Ráadásul ahogy a fotósnál sem tudod összehasonlítani a természetfotóst a portréfotóssal, úgy itt sem lehet egy webdesignert mondjuk egy fullstack fejlesztővel vagy akár egy frontend fejlesztővel (hiába áll közel hozzá).
Először is, #7-nek igaza van. Mindig is mondta, hogy nem webfejlesztő, hanem webdesigner, programozni nem nagyon szokott.
Én anno olyan 2012 körül nyelvtudás hiányában az ő videóiból kezdtem el webdesign-t tanulni. Akkor rajta kívül nem igazán készített senki sem hasonló témában videót, de most sem túl sokan. Véleményem szerint nagyon jól tud tanítani és ért is a webdesign-hoz, de messze nem a legjobb magyar webdesigner. Megnéztem az újabb referenciáit, mostanában nem viszi túlzásba a design-t, ráadásul modern technikákat sem igazán használ. Ettől függetlenül 1000x többet ér a munkája, mint azoknak a "WP-szakiknak", akik mindenféle csoda sitebuilderrel és kész sablonnal összedobnak valamit.
Szerintem nem igazán van ilyen, hogy "legjobb" webfejlesztő / webdesigner. Ha mégis olyat kell mondani, akinek a munkássága kiemelkedő, akkor Pócsik Emese (designstreet.hu), Tóth H. Zsuzsanna (awebdesigner.hu), Bakos Szabolcs (newconcept.hu). Illetve ha agency-kben gondolkodunk, fps.hu, mito.hu, oander.hu.
Nézegetem a neveket amiket írtál. Érdekes. Interjút is ajánlom .
Akit érdekel ez a dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!