Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet rekordokat kiírni?

Hogy lehet rekordokat kiírni?

Figyelt kérdés

Nem kérek példát, nekem nehezek.

Van egy adatbázisom. Van benne egy 'id' egy 'nev' és egy 'lista' mező.

Szeretném ezek rekordjait(egy van jelenleg) kilistázni. Egy kódot kérek ami működik, sokáig böngésztem a neten. Nekem bonyolult.Nem kérek linket. Köszönöm

2020. szept. 17. 01:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen programozási nyelvben?

Tömbben tárolás esetén ciklussal végig kell menni rajta és ki kell iratni, ha meg fájlban vannak, akkor pedig egyenként beolvasni-kiiratni.

2020. szept. 17. 04:25
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Van egy autóm. Kéne bele egy izé, oda előre. DE PONT BELEVALÓ LEGYEN!

:D

Ne haragudj, de kb semmit nem tudunk így kezdeni a kérdéseddel.

1) fogalmunk nincs milyen nyelven íródott a kód többi része

2) nem tudjuk van-e már adatbázis kapcsolat felépítésére szolgáló kód és ha igen, akkor hogy érjük el? (pl egy Joomla modul esetén tök másképp kell, mint egy php frameworknél)

3) Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor miből gondolod hogy rossz volt amit a neten találtál. Lehet csak épp az adatbázis kapcsolat felépítésére szolgáló rész hiányzott belőle, ami szintén nem írható meg tökéletesen, mert akármilyen rdbms lehet mögötte (mysql, postgre, stb... és PDO esetén is megkell adni a típust)

4) Ebben a formában ez nem kérdés, hanem kérés: írjuk meg helyetted, mert te nem értesz hozzá, nem is akarsz csak találjuk ki az eltitkolt részleteket és írjunk neked egy tökéletesen működő kódot amit Ctrl+C Ctrl+V beraksz és működik.

Van ilyen opció, de ezt nem segítségként hanem munkaként szokták definiálni: tehát ha adsz hozzáférést (vagy elküldöd mibe szeretnéd beépíteni - ha egyáltalán bármi megvan már belőle) akkor óradíjban nagyon szívesem megcsinálom neked.

Egyéb esetben csak példakódokat fogunk tudni írni neked mi is a fent felsorolt okok miatt. Szóval sok sikert.

2020. szept. 17. 07:18
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Oké. MOST fejezd be az egészet! Ha ilyen a hozzáállásod, te SOHA nem fogsz programozni.
2020. szept. 17. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Sql ben php myadmin , és php vel szeretném.

Az angol linkek meg már az agyamra mennek, nem értek azokhoz.

Nyílván óradíjat fogok fizetni ezért. Micsoda segítség. Nem egy webáruházat kértem, hanem egy egyszerű csatlakozást. Ha lesz aki ezérrt fizet: Hát hajrá. Sokat keress vele. De felkopik az állad. Te a lépcsőházból is pénzért mész le? Midasz király...

2020. szept. 17. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

#4 Egy kész megoldást kértél, nem segítséget.

A segítség az, hogyha adunk útmutatást vagy példákat (vannak magyar youtube videók is erről) amik alapján TE meg tudod csinálni.

Ha van egy félkész kódod és elakadtál vagy hiba van benne (megosztod velünk, hogy lássuk mi is) akkor szintén tudunk SEGÍTENI benne, hogy hol hibáztál vagy mit csinálsz rosszul.

Ehelyett te azt írod, hogy: "Egy kódot kérek ami működik". Ez testvérek között sem segítség hanem ingyen munka. Csak hogy értsd a különbséget:

-ha áthívod a szomszédot, hogy segítsen kifesteni a szobát, akkor a segítség az, ha VELED EGYÜTT közösen kifestitek.

-ha ő fest, te pedig ülsz és nézel vagy max szólsz hogy 2 folt kimaradt, ott is fesd le, akkor az pedig INGYEN MUNKA.

és itt nyilván nem a munka nagysága a kérdés, hanem az elv és a hozzáállásod. kb 5 perc melóról van szó... de tisztán látszik, hogy te nem megtanulni akarod vagy megérteni a működését (szerintem hidegen hagy) csak valaki oldja meg helyetted és ne neked kelljen. ez abból is látszik, hogy angol nélkül hosszútávon semmire sem mennél ebben a szakmában.

gondolom a vízóracserénél sem szoktál fizetni, hiszen 5 perc meló, segítsenek már kicserélni... nem egy komplett vízvezetékhálózatot kértél, ugye?

bocs de ezt egyszerűen nem tudom hova tenni.

2020. szept. 17. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2020. szept. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!