Tudnátok nekem ajánlani weboldal készítőtt?Ami ingyenes
Sziasztok weboldalt szeretnék készíteni márkás ruhákal kíegészítőkkel háztartási termekeket stb árulok. Szeretnék webshopot vagy weboltalt csinálni ami ingyenes,meg pár név ötletett is szeretnék kérni gondoltam erre a névre "Hasznos holmik" "Kriszti webshop" amit telehet telefonra is nekem iphone 5c van
Köszönöm előre is
Nem a webshop a drága. (Egyedi fejlesztés már 650-700tól indul nálam, ami nem WP vagy Joomla, hanem php framework egyedi igényekre. Persze a felső határ a csillagos ég és az igények, bár ez amit itt leírtál még elég alapnak tűnik. Ha kinövöd ez is bővíthető.)
Na de mint mondtam: nem ez a drága.
Ha nincs jó marketing mellé, akkor a webshop árának akár 10x-se is lehet csak a hirdetés, ami a weblapra tereli a vevőket.
Ennél olcsóbb és jobb megoldás a marketing ügynökség, akik segítenek optimalizálni a dolgokat és csökkenteni a hirdetési költségeket. Így is pénzbe kerül és az ügynökséget is ki kell fizetni, de jóval olcsóbb lesz és ami ennél is fontosabb, hogy talán hatékony is a kampány.
Szóval ha ezt is beleveszem, akkor egy sikeres (bár viszonylag egyszerű) de induló webshop ára reálisan inkább 2 milliónál kezdődik. Utána pedig havi költsége lesz (reklám, stb..). Pl az árukereső/árgép megjelenés havonta akár több százezer ft is lehet. Szóval ez sok dologtól függ.
Az biztos, hogy hiába oldod meg kisköltségből (youtuberól megtanulsz egy cms-t, bérelsz tárhelyet, one-click telepítés, majd feltöltöd a cuccaid: a vevők létszáma nem fog nőni tőle). Ellenben ha megvan a vevőköröd és ezt nem is nagyon akarod bővíteni akkor jó megoldás lehet ez is.
Talaltam olyan oldalt ahol olcson lehet webshopot csinalni,de gondoltam rakerdezek itt
Nem en keszitem nem hasznalt dolgok teljesen ujak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!