Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok nekem ajánlani...

Atta15 kérdése:

Tudnátok nekem ajánlani weboldal készítőtt?Ami ingyenes

Figyelt kérdés

Sziasztok weboldalt szeretnék készíteni márkás ruhákal kíegészítőkkel háztartási termekeket stb árulok. Szeretnék webshopot vagy weboltalt csinálni ami ingyenes,meg pár név ötletett is szeretnék kérni gondoltam erre a névre "Hasznos holmik" "Kriszti webshop" amit telehet telefonra is nekem iphone 5c van

Köszönöm előre is

2020. szept. 15. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyi pénzed sincs, hogy egy minimális webshopot készíttess kb 100 ezer forintból, akkor soha nem lenne életképes egy ingyenes rendszerrel sem a webshop, szóval felejtsd el!
2020. szept. 15. 15:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok milliomos nem tudok dolgozni mert itthon vagyok a 10honapos kisfiamal igy nem engedhetem meg magamnak h 100ezer meg 500ezreket kiadjak
2020. szept. 15. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem a webshop a drága. (Egyedi fejlesztés már 650-700tól indul nálam, ami nem WP vagy Joomla, hanem php framework egyedi igényekre. Persze a felső határ a csillagos ég és az igények, bár ez amit itt leírtál még elég alapnak tűnik. Ha kinövöd ez is bővíthető.)

Na de mint mondtam: nem ez a drága.

Ha nincs jó marketing mellé, akkor a webshop árának akár 10x-se is lehet csak a hirdetés, ami a weblapra tereli a vevőket.

Ennél olcsóbb és jobb megoldás a marketing ügynökség, akik segítenek optimalizálni a dolgokat és csökkenteni a hirdetési költségeket. Így is pénzbe kerül és az ügynökséget is ki kell fizetni, de jóval olcsóbb lesz és ami ennél is fontosabb, hogy talán hatékony is a kampány.

Szóval ha ezt is beleveszem, akkor egy sikeres (bár viszonylag egyszerű) de induló webshop ára reálisan inkább 2 milliónál kezdődik. Utána pedig havi költsége lesz (reklám, stb..). Pl az árukereső/árgép megjelenés havonta akár több százezer ft is lehet. Szóval ez sok dologtól függ.

Az biztos, hogy hiába oldod meg kisköltségből (youtuberól megtanulsz egy cms-t, bérelsz tárhelyet, one-click telepítés, majd feltöltöd a cuccaid: a vevők létszáma nem fog nőni tőle). Ellenben ha megvan a vevőköröd és ezt nem is nagyon akarod bővíteni akkor jó megoldás lehet ez is.

2020. szept. 15. 16:05
 14/16 A kérdező kommentje:

Talaltam olyan oldalt ahol olcson lehet webshopot csinalni,de gondoltam rakerdezek itt

Nem en keszitem nem hasznalt dolgok teljesen ujak

2020. szept. 15. 16:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem akkor kilove ez az egesz dolog nem vagyok milliomos orulnek ha annyi penzem lenne😀
2020. szept. 15. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen shoprenter féle cuccra gondolsz: van olyan is igen. De kezeld úgy az ajánlatukat mint egy teleshop-os hirdetést. Lesznek még ott rejtett költségek, szóval olvass el mindent (ÁSZF, stb...) alaposan, járj utána a konkrét cégnek, mik a tapasztalatok és számolj utána. Nem mondom hogy nem érheti meg (főleg mint mondtam: ha megvan a vevőköröd, akkor jó lehet). De pl egy bankkártyás fizetéshez egy szerződés (banktól függően) pl 50eFt is lehet. Vagy az online számlázás (ami automatikus) az se teljesen ingyenes. Szóval nem ilyen fekete fehér dolog ez sem. "Rejtett" költségek vannak még.
2020. szept. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!