Találtam 1 ingyenes weboldal készítőt, akkor e z azt jelenti, hogyha üzleti oldalt indítok és (tegyük fel) havonta ennek köszönhetően több millió bevételem lesz, akkor sem kell többet fizetnem?
Figyelt kérdés
webnode.hu2014. szept. 6. 13:53
1/7 anonim válasza:
Havi több milliós bevételből sajnálnál pár ezer forintot arra az infrastruktúrára költeni, amelynek köszönheted a milliókat? Érdekes elképzeléseid vannak.
2/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy hülyeség, csak kíváncsi vagyok rá, hogy ez így van-e :)
2014. szept. 6. 14:44
3/7 anonim válasza:
Elvileg igen, de gyakorlatilag, ILYEN oldalakkal garantáltan, a pár ezer ft-os bevétel sem lehet nagyon elérni.
4/7 Drone007 válasza:
A webnode.hu csak az összekattintgatós oldaltákoló webhulladék oldalak sorát erősíti, mint a gportal.hu, lapunk.hu, ucoz.hu, eoldal.hu, ...
Üzleti szempontból senki nem veszi komolyan az ilyen oldalakat.
Olyan mintha az új éttermeddel úgy szeretnél 5 csillagot elérni, hogy csak zacskós leveseket, meg fagyasztott készételeket használsz.
Ergó a kérdés is ellentmondás. Egy ilyen oldalnak köszönhetően soha nem fogsz több milliós bevételre szert tenni. Ha erre fogadni lehetne, már feltettem volna a kocsimat, a házamat, meg az anyós aranyfogát :)
5/7 anonim válasza:
ha dudsz angolul :Wix.com a webnodéra pedig lekopizol html kódot ami átirányít wix-re...
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen weboldal nem bîrna el akkora látogatottságot, amekkora a több milliós bevételhez kell.
7/7 anonim válasza:
Ingyenes weboldalak csak nem üzleti felhasználásra ingyenesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!