Hol lehet "minőségi" blogot csinálni?
Tervezek egy weboldalt készíteni, a téma megvan, sokat tudnék róla írni, de hol készítsem el? Én a wordpressre gondoltam de eddig SSL hiba volt mostmár: Az ön kapcsolata nem privát
Szóval a wp-n kívűl hol lehet olyan weboldalt készíteni amit egy idő után esetleg fizetőssé lehet tenni? (mármint teljesen az én irányításom alatt legyen a blog)
Bérelj egy olcsó tárhelyet és vásárolj egy domaint. Évi pár ezer forintos tétel, egyáltalán nem megterhelő.
A tárhelyre meg feldobod a Wordpresset és kész is vagy.
Ingyenes tárhely, amin a wordpress eldöcög az a hostinger.hu esetleg valami külföldi free hosting (heliohost, byethost). Ezeken kapsz egy aldomaint, meg egy megfelelő méretű tárhelyet, és próbálgathatod a wordpresst.
Ha át akarod költöztetni a későbbiekben, akkor csak csinálsz egy dump-ot az adatbázisról, lehúzod ftp-n a tárhelyről a weboldalt, módosítasz néhány konfigurációs adatot, és feltöltöd a fizetős tárhelyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!