Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol lehet "minőségi" blogot...

Hol lehet "minőségi" blogot csinálni?

Figyelt kérdés

Tervezek egy weboldalt készíteni, a téma megvan, sokat tudnék róla írni, de hol készítsem el? Én a wordpressre gondoltam de eddig SSL hiba volt mostmár: Az ön kapcsolata nem privát

Szóval a wp-n kívűl hol lehet olyan weboldalt készíteni amit egy idő után esetleg fizetőssé lehet tenni? (mármint teljesen az én irányításom alatt legyen a blog)

2014. szept. 6. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Bérelj egy olcsó tárhelyet és vásárolj egy domaint. Évi pár ezer forintos tétel, egyáltalán nem megterhelő.

A tárhelyre meg feldobod a Wordpresset és kész is vagy.

2014. szept. 6. 12:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Először ingyenesen szeretném, pl 1 évig, hogy ténylegesen tudom csinálni, és egy hét után nem hagyom abba.
2014. szept. 6. 12:14
 3/7 Tengor ***** válasza:
Blogger miért nem jó?
2014. szept. 6. 15:49
 4/7 Drone007 ***** válasza:

Ingyenes tárhely, amin a wordpress eldöcög az a hostinger.hu esetleg valami külföldi free hosting (heliohost, byethost). Ezeken kapsz egy aldomaint, meg egy megfelelő méretű tárhelyet, és próbálgathatod a wordpresst.

Ha át akarod költöztetni a későbbiekben, akkor csak csinálsz egy dump-ot az adatbázisról, lehúzod ftp-n a tárhelyről a weboldalt, módosítasz néhány konfigurációs adatot, és feltöltöd a fizetős tárhelyedre.

2014. szept. 6. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
az ingyen tárhely+wordpress jó megoldás. csak ne a hostinger.hu-nál, inkább keress valami külföldit pl. neq3.com, 1freehosting.com,freehostingnoads.net stb.
2014. szept. 7. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a gond a hostingerrel?
2014. szept. 7. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
a hostingerrel? akadt néhány apróbb idegesítő dolog. pl. nem akarta engedni, hogy képet töltsek fel a bejegyzéshez. néha úgy 5 próbálkozás után igen. vagy kerülő úton, hogy először a médiatárba külön és onnan már be lehetett a bejegyzésbe rakni. plusz pont a szövegszerkesztéshez használt kedvenc pluginjaim nem akartak működni. Aztán hagytam a fenébe és töröltem az oldalt, mivel máshol ugyanezek a funkciók működnek. kb. ennyi
2014. szept. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!