Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok nekem ajánlani...

Atta15 kérdése:

Tudnátok nekem ajánlani weboldal készítőtt?Ami ingyenes

Figyelt kérdés

Sziasztok weboldalt szeretnék készíteni márkás ruhákal kíegészítőkkel háztartási termekeket stb árulok. Szeretnék webshopot vagy weboltalt csinálni ami ingyenes,meg pár név ötletett is szeretnék kérni gondoltam erre a névre "Hasznos holmik" "Kriszti webshop" amit telehet telefonra is nekem iphone 5c van

Köszönöm előre is

2020. szept. 15. 13:51
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Lelehet*
2020. szept. 15. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát azért egy webshop készítése nem ilyen egyszerű, hogy fogsz egy ingyenes programot és összekattintod.
2020. szept. 15. 14:07
 3/16 anonim ***** válasza:

Olyant nem, és olyant sem, amelyik ingyen hozza a sikert.

Vannak jutalékos rendszerben működők, de sem szaktudást, sem hozzáértést, sem-sem-sem oldalak nincsenek.

Ezek a jutalékosok eleve bukásra vannak ítélve. A bérelhető áruházak is csak szó-szó működnek (az egyik most megy csődbe, ha jól tudom).

2020. szept. 15. 14:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát azért egy webshop készítése nem ilyen egyszerű, hogy fogsz egy ingyenes programot és összekattintod.

Ha kevés termék van, nem kellenek nagyon speciális megoldások, akkor pl. egy Wordpress+Whoocomerce kombóval lehet kezdeni valamit. De tárhelyet kell bérelni, domaint fenntartani, és össze kell tudni kattintgatni. Az nem megy rutin nélkül.

És a sablonok, pluginek között sok olyan van, ami ingyen csak korlátozottan használható.

2020. szept. 15. 14:12
 5/16 anonim ***** válasza:

Még az ezekről szóló cikkek is úgy kezdik, ahogy fentebb írták. Kezdetnek jó lehet, de ha fejlődik a cég, hamar kinövi ezeknek a lehetőségeit és kapacitását.

"There is no shortage of options to create an online store these days. But doing it for free? Not actually that simple. The choice in platforms is limited, and on top of that, you have to do without some of the features reserved for paying users."

[link]

2020. szept. 15. 14:25
 6/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző hozzászólókkal: ez nem ennyire egyszerű.

Ha teljesen magad akarod összerakni, ahhoz járatosnak kell lenned a webfejlesztésben - HTML, CSS, Javascript, valamilyen szerveroldali nyelv (alkalmasint PHP, nodeJS, Java, C#, Python,...), valamilyen adatbázis-rendszer (MySQL, PostgreSQL,...), a mindezekhez kapcsolódó függvénykönyvtárakban, keretrendszerekben, stb... - aminek megtanulása eléggé időigényes (alsó hangon pár év).

Az ehhez szükséges szerkesztőprogramból van ezernyi ingyenes lehetőség - atom.io, Brackets, Netbeans, Sublime Text, Visual Studio Code,... - de ezek nem helyettesítik a szaktudást.

A másik lehetőség, hogy valamilyen már előre megírt, ingyenes tartalomkezelő rendszerhez - Drupal, Joomla, Wordpress - készített webshopmotrot használsz, de ez esetben ki kell ismerned a tartalomkezelő rendszert illetve a webshopmotrot (az ezekhez elérhető kiegészítők nem feltétlen ingyenesek) - és ha valami nagyon egyedi dolgot akarsz, akkor bele kell mélyedned a forráskódjába - lásd az előző pontot.

Ennél a két lehetőségnél szükséged lesz tárhelyre, domainre - ezek pénzbe kerülnek.

Harmadik lehetőség az apróhirdetési/aukciós oldalak - Jófogás, Vatera, eBay, Facebook Marketplace,... Itt limitálva van az ingyenesen hirdethető termékek száma, illetve nem kapsz egyedi felületet.

Negyedik lehetőség meg hogy megcsináltatod valakivel vagy igénybe veszel egy webshop-szolgáltatást - az meg pénzbe fog kerülni.

És akkor még nem beszéltünk olyan dolgokról, mint az adózás, a cégbejegyzés, az adatvédelmi kérdések...

2020. szept. 15. 14:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezt így nem fogod tudni megcsinálni ha már itt elakadtál. Készíts üzleti tervet, ebből számold ki mennyi pénzt tudsz rászánni a webshop alkalmazásra és vagy bérelj egy webshop szolgáltatóól kész webshopot (több ilyen is van, általában jutalékos rendszerűek és nem is kifejezetten olcsóak). Vagy szintén az üzleti terv alapján kijön, hogy mennyit tudsz rászánni, hogy összerakják neked (tárhellyel, fejlesztéssel üzemeltetéssl stb.) de akkor lesz egy saját neked "testreszabott" megfelelő rendszered, online fizetéssel, számlázással, bankkártya, paypal meg a stb.-vel IS. Ez ritkán áll meg 500 000,-Ft+ÁFA - 700 000,-Ft+ÁFA alatt /esetleg ha KATA-s és nem ÁFA körös megúszhatod az ÁFA-t, de ez nem 100% / de ha befektetésként tekintesz rá és arra, hogy így nem függsz mástól és nem jutalékos akkor feltehetően megéri. De ezt ki kell matekozni az üzleti terv alapján.
2020. szept. 15. 14:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm ,
2020. szept. 15. 15:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudom h nem egyszerű tisztábba vagyok vele,van fb csoportom ahol arulom a dolgokat
2020. szept. 15. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb - és praktikusabb - lenne felbérelni valakit, aki ért hozzá. Bár ilyen esetben elég sokba fog fájni neked, és gondolom, nem akarsz milliókat költeni egy webshopra.

Egy kérdés: ezek a tárgyak, amiket eladsz egy FB csoportban, a te használt tárgyaid, vagy gyártod őket?

2020. szept. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!