Html-ben php FÁJL meghívása?
Figyelt kérdés
Van egy php fájlom amit jó lenne, ha be tudnék rakni a html kódomba úgy, hogy ne a html fájlt tartalmát növeljem, hanem csak (mondjuk egy sorban) hivatkozzak erre a .php fájlra. Van rá mód? Valami egyszerű...2020. szept. 11. 19:11
1/9 anonim válasza:
Átírod a html fájlodat php-ra és ahova megakarod hívni a php programot
<? include_once('fájlelérésiuta') ?> írod be.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt köszönöm, de én szeretném a html fájlt megtartani, mert most html parancwsok vannak benne, és nem szeretném átírni.
De akkor lehet, hogy erre nincsen lehetőség..
2020. szept. 11. 19:17
3/9 anonim válasza:
Ettől a html parancsoknak működnie kell csak ott nyitod meg a php programot ahol meghívod
4/9 A kérdező kommentje:
Ja tényleg de hülye vagyok. Jó, köszi, hat a péntek:DD
2020. szept. 11. 19:21
5/9 A kérdező kommentje:
És egy html fájlt hogy kell meghívni? Azt is lehet?
2020. szept. 11. 19:22
6/9 anonim válasza:
Ugyan így mehet, arra van más mód is, de ez tán a legegyszerűbb. :D
7/9 anonim válasza:
Mondjuk, bocsi utólag az jutott eszembe lehet, hogy ha így nem működik akkor a beincludeolni kívánt html fájlt is átkel nevezni és egy echo ""-t beiktatni. Most ez nem jut eszembe rég készítettem weblapot .
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hamar megoldódott így :)
2020. szept. 11. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!