Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy weboldalt szeretnék...

Egy weboldalt szeretnék készíteni anime fordításaimnak, van itt olyan aki segítene esetleg?

Figyelt kérdés

Elhatároztam hogy újra fordítani kezdem azokat az animéket amiket félbe hagytak vagy egyáltalán nem fordítanak. Indára vagy 40-50 fordításom fent van de szerintem ezerszer jobb lenne ha lehetne egy saját weboldalam ahova könnyedén animék szerint elrendezhetném a videókat +a felirat fájlokat mert van aki szereti letölteni.

Azonban hiába keresgéltem a neten olyan weboldalakat talaltam amik maximum 1gb tárhelyet kínálnak az pedig nagyon kevés. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

2020. aug. 31. 20:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#8 nettó hülyeséget állítasz. A tartalom szűrését a feltöltést követően a feldolgozáskor elvégzi az algoritmus, tehát ha PRIVÁT (nem, nem listázott..) PRIVÁT videót raksz fel akkor is törlik/szűrik. Talán annyi lehet a különbség (talán), hogy a fiókod nem függesztik fel, de még ebben sem vagyok biztos, mert ugye az meg figyelmeztetések után jön.
2020. szept. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!