Egy weboldalt szeretnék készíteni anime fordításaimnak,
van itt olyan aki segítene esetleg?
Figyelt kérdés
Elhatároztam hogy újra fordítani kezdem azokat az animéket amiket félbe hagytak vagy egyáltalán nem fordítanak. Indára vagy 40-50 fordításom fent van de szerintem ezerszer jobb lenne ha lehetne egy saját weboldalam ahova könnyedén animék szerint elrendezhetném a videókat +a felirat fájlokat mert van aki szereti letölteni.
Azonban hiába keresgéltem a neten olyan weboldalakat talaltam amik maximum 1gb tárhelyet kínálnak az pedig nagyon kevés. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Ahol nagyobb tárhelyet kínálnak, az keményen fizetős történet, és valószínűleg embert se nagyon találná aki megépíteni helyetted ingyen és bérmentve egy ilyen oldal infrastruktúráját.
2020. aug. 31. 20:16
2/11 anonim válasza:
Nem kell, hogy a tárhelyen legyenek a videók, főleg hogyha letölteni szeretnék őket. Simán bérelhetsz felő alapú szolgáltatást azok olcsobbak és oda teszel fel a videófájlokat.
2020. aug. 31. 20:23
3/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom de nyilván nem fogok több száz ezreket fizetni holmi weblapert ami teljesen non-profit lenne. Nem akarok nyereséget szimplán jószívűségből csinálnám hogy azok is megtudjanak nézni egy jó animét ami eddig csak angol felirattal van fent mert nem fordítják le magyarra. Annak se látom értelmét hogy van vagy 6 magyar fordító csapat amiből vagy 4en ugyan azt fordítják a maradék 2 csapat meg annyira felhalmozza magat mindenféle animevel hogy heteket késnek vagy félbe hagyják amit elkezdtek. És tök hu..lyesegnek tartom hogy lektor, fordito, formazo meg minden hulyesegen átmegy náluk az anime és még is tele van félre forditasokkal. Én teljesen egyedül csináltam (és csinálnám) és még is maximum pár órát (2-3) vett igénybe nem pedig heteket.
2020. aug. 31. 20:26
4/11 A kérdező kommentje:
2-es ha berlek is se tudom magam szerkeszteni az oldal formáját vagy mintáját. Így ugyan ugy marad az inda megoszto ami ingyenes is
2020. aug. 31. 20:27
5/11 anonim válasza:
Vagy Youtube-ra rakod fel nem listázott videóként, így engedélyezett a feltöltése és csak azok láthatják majd, akik a "link" birtokában vannak, tehát beágyazod az oldaladra és nézhetik. A youtube-ról meg egyszerűen lelehet tölteni videókat. Erről csinálsz egy leírást nekik és akkor még le is töltheti, aki szeretné.
A weboldalra meg használj valamilyen CMS rendszert, ami egyszerűen tanulható és sok tutorial van róla, hogy össze tudd rakni: például Wordpress.
2020. aug. 31. 20:32
6/11 A kérdező kommentje:
Nem lenne rossz ötlet a YouTube de szerzői jogok megsértése miatt törölnék a videókat vagy csak nagyon gatyi minőségben belevagdosva tudnám feltölteni. (próbálkoztam már vele)
2020. aug. 31. 20:34
7/11 A kérdező kommentje:
De ez a cms rendszer jónak tűnik privátba tudsz esetleg bővebb infót irni rola?
2020. aug. 31. 20:36
8/11 anonim válasza:
Nem listázott videóként nem kötnek bele a copyrightba. Legalább értelmezd a válaszokat, mielőtt reagálsz.
2020. aug. 31. 20:46
9/11 anonim válasza:
Én is ezt akartam írni, csak megelőztek. Tedd fel a videókat egy megosztóra, nem feltétlenül kell Youtube-ra, szerintem Google Drive-ról, Onedrive-ról, vagy esetleg Megáról is lehet direktbe embeddelni.
Felületnek jó a már említett Wordpress is, de akár a Blogger.com is.
2020. aug. 31. 21:04
10/11 anonim válasza:
Viszonylag kevés összegért tudsz bérelni tárhelyet+domaint évente, van szolgáltató aki a wordpress-t is felrakja neked alapból, azt meg gyerekjáték beállítgatni + vannak jó SEO kezelő pluginok hozzá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!