Hogy lehet kiirartni amit be viszek a kereső boxba?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 08:46
1/70 Gugu Gabor válasza:
"kicsit" több infó kéne a válaszhoz...
2/70 anonim válasza:
Felteszem egy weboldalt akarsz csinálni, amin van egy textbox, amibe beírhatsz egy szöveget és azt utána valahogy meg akarod jeleníteni. Nem adtál meg túl sok paramétert, bővíthetnéd a kérdést
3/70 A kérdező kommentje:
2020. júl. 24. 09:10
4/70 A kérdező kommentje:
Valaki meginrá mi a rossz?
2020. júl. 24. 09:38
5/70 anonim válasza:
Csak nem megint a keresőboxos troll?
7/70 A kérdező kommentje:
Az a baj nem trollkodas tenyleg nem jöttem rá hogy csinaljam
2020. júl. 24. 10:24
8/70 anonim válasza:
Az a baj, hogy b-szol rá, hogy mi mit mondunk. Már tucatszor elmondtuk, hogy mit kéne megtanulnod, és azt is, hogy a büdös életbe' nem fogsz értékelhető weboldalt összerakni, ha csak mások kódrészleteit másolgatod össze anélkül, hogy halovány fhingod lenne róla, hogy mi micsoda.
9/70 Argloss válasza:
Ezt a részt kell átírnod. (minek van ez kétszer!?)
34. $result = mysqli_query($con,"SELECT * from search");
35. $result = mysqli_query($con,"SELECT * from search");
SELECT * from search -> Kérek mindent a search táblából.
phpMyAdmin-ban tudsz keresést csinálni, az kiírja, hogy hogyan kell ezt a részt átírnod.
10/70 A kérdező kommentje:
és akkor a 35.sorba mi kell amugy próbáltam myadminba de nem tudtam ki silabizálni mi kellhet oda hogy mindig csak azt irja ki amit be irok a keresőbe
2020. júl. 24. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!