Valaki megnézné miért nem jó?
2020. júl. 5. 07:25
1/23 anonim válasza:
Az if-nél kimaradt a $ a conn elől
2/23 A kérdező kommentje:
már ki javitottam az összes hibát már nem ir hibát de viszont kereső se keres semmit [link]
2020. júl. 5. 08:05
3/23 anonim válasza:
Nem értem miért nem töltöd fel github-ra. Ezt így kicsit macerás debugolni.
A %keyword% helyére én beraknék valami konstanst, mert lehet, hogy a %keyword%-öt nem kapja meg a php script. Szóval megnézném, hogy bizotosan jó statikus lekérdezés működik-e egyáltalán.
4/23 A kérdező kommentje:
hogy tudom feltölteni githubra
2020. júl. 5. 08:36
5/23 anonim válasza:
van az az intézmény amit úgy hívnak, hogy internet. Próbáld használni hátha sikerül.
6/23 A kérdező kommentje:
%keyword% helyett mit irjak oda?
2020. júl. 5. 08:44
7/23 anonim válasza:
Figy... van egyáltalán adatbázisod? Mert ha lenne akkor egy select utasításhoz a keyword-öt minden további nélkül ki tudnád találni.
Ez minimum a 3. kérdésed a searchbox-oddal kapcsolatban, van aki még a kódodat is teljesen átírta. Az alapoktól kellene kezdened.
9/23 anonim válasza:
Akkor miért nem tudsz írni egy olyan select-et ami biztosan visszaad valamit?
10/23 A kérdező kommentje:
videó alapján mindent ugycsinalok ahogy abba van nekem mégse ad vissza semmit ezért küldöm be ha van benen hiba valaki javitsa
2020. júl. 5. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!