1. Nem aláztam meg a Kérdezőt! A 9-es és 10-es válaszom A LEHETŐ LEGKORREKTEBB ÉS LEGKÖRÜLTEKINTŐBB VOLT!
2. A 11-es válaszom pedig MÉG VÉLETLENÜL SEM SZÓLT A KÉRDEZŐNEK!
Aki tehát mindezek után azt állította, hogy megaláztam volna a kérdezőt, nem csak arról tett tanúbizonyságot, hogy nem erőssége a mondat- és szóelemzés..., de a logikus gondolkodásra képtelensége okán hazugságba is keverte magát. Vagy pedig szándékosan hazudott!
3. A 11-es jegyzetemben vázolt érzésem, nem hit függvénye, hanem logikai következtetés eredménye!...
4. Egy ILYESFÉLE website (weboldal) legközvetlenebb üzemeltetői létszáma, nagyjából ilyen összetételű:
a) rendszer-felügyelők (min. 3 fő),
b) téma-szakértők(!) (min. 3 fő),
c) oldal- és/v. adatkarbantartók (min. 3 fő),
d) moderátorok (min. 5 fő)
e) takarító nénik (min. 2 fő)
vagyis: min. 16 fő!
5. Egy ILYESFÉLE website (weboldal) legközvetlenebb üzemeltetői IGENIS ÉREZHETNEK KÉSZTETÉST arra, hogy időnként úgymond: „deus ex machina” BELEMATASSANAK eme website (weblap) „műsor-kínálatába”!... (Lásd. 3-as pont)
6. NEM „eszet”, hanem észt...
Helyreigazítás! (Csak úgy, témába vágólag…)
A 14-es jegyzetem legvégén, én is kevertem kissé a dolgot, amikor is a "website"-ot weblap-ként magyarítottam, holott azt megelőzően (ugyanabban a jegyzetben) helyesen határoztam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!