Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A weblap és a weboldal közt...

A weblap és a weboldal közt mi a különbség?

Figyelt kérdés

2020. júl. 23. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
(...Egyre inkább az az érzés erősödik bennem, hogy az ilyen, és ehhez hasonlatos - "gyermekien" butuska - kérdések feltevői, valójában eme WEBLAP /website/ alkalmazottai...)
2020. júl. 26. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy eme oldal üzemeltetői ilyen jellegű kérdéseket tesznek fel, hogy ide gyere és válaszolj. Elég nekik szerintem moderálni. :). Amúgy se hiszem, hogy túl sokan lennének. Szerintem pár főből áll az egész gárda.
2020. júl. 26. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért van az oldal, hogy megkérdezd amit nem tudsz. Ezeket a kérdéseket pedig bárki felteheti. Erre idejössz osztani az eszet, majd megalázni a kérdezőt vagy másokat, hogy milyen jogon mer olyan dolgot kérdezni ami neked evidens. Azért kérdezte, mert nem tudja.
2020. júl. 26. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem aláztam meg a Kérdezőt! A 9-es és 10-es válaszom A LEHETŐ LEGKORREKTEBB ÉS LEGKÖRÜLTEKINTŐBB VOLT!

2. A 11-es válaszom pedig MÉG VÉLETLENÜL SEM SZÓLT A KÉRDEZŐNEK!

Aki tehát mindezek után azt állította, hogy megaláztam volna a kérdezőt, nem csak arról tett tanúbizonyságot, hogy nem erőssége a mondat- és szóelemzés..., de a logikus gondolkodásra képtelensége okán hazugságba is keverte magát. Vagy pedig szándékosan hazudott!

3. A 11-es jegyzetemben vázolt érzésem, nem hit függvénye, hanem logikai következtetés eredménye!...

4. Egy ILYESFÉLE website (weboldal) legközvetlenebb üzemeltetői létszáma, nagyjából ilyen összetételű:

a) rendszer-felügyelők (min. 3 fő),

b) téma-szakértők(!) (min. 3 fő),

c) oldal- és/v. adatkarbantartók (min. 3 fő),

d) moderátorok (min. 5 fő)

e) takarító nénik (min. 2 fő)

vagyis: min. 16 fő!

5. Egy ILYESFÉLE website (weboldal) legközvetlenebb üzemeltetői IGENIS ÉREZHETNEK KÉSZTETÉST arra, hogy időnként úgymond: „deus ex machina” BELEMATASSANAK eme website (weblap) „műsor-kínálatába”!... (Lásd. 3-as pont)

6. NEM „eszet”, hanem észt...

2020. júl. 27. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja! És még ott van a 8-as válaszom is... Az sem volt, cseppet sem megalázó! Sőt!
2020. júl. 27. 18:12
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Helyreigazítás! (Csak úgy, témába vágólag…)

A 14-es jegyzetem legvégén, én is kevertem kissé a dolgot, amikor is a "website"-ot weblap-ként magyarítottam, holott azt megelőzően (ugyanabban a jegyzetben) helyesen határoztam meg...

2020. júl. 27. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
16 - ne haragudj, de te nem voltal annak idejen a TVN-en? Nem jut eszembe a nicknev...
2020. júl. 27. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:
odlp
2020. júl. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!