Mennyiért készítenek el egy ilyen weblapot?
Már egy ideje felmerült bennem, hogy bele kellene vágnom. Tehát egy olyan honlapot szeretnék készíttetni, ami kicsit hasonlít a jófogásra, illetve a prohardver hardveraprójára. Tehát lehet keresni városra, arra h eladni vagy venni szeretnél, lehet értékelni az eladókat, vevőket... Ez egy speciális oldal lenne. Csak egy bizonyos dolgokat lehetne itt személyesen venni/eladni.
Mennyibe kerül egy ilyen oldal elkészítése? Jól gondolom, hogy én így nulla tudással nem tudnék ilyet készíteni?
1#
Ellopták az ötletem!😮😮😀😀
Nem akarok én konkurálni a vaterával. Egészen más jellegű oldalt szeretnék, bár felépítésben hasonló. Kifejezetten egy valamit lehetne adni-venni. Ami egyre népszerűbb és ismertebb világszerte. (Nem a koronavírusra gondolok😀)
Tudomásom szerint nincs ma Magyarországon ilyen oldal, csak külföldi.
Mennyibe kerül egy ilyen honlap elkészítése, mint pl a vatera?
3#
Mennyire bonyolult egy ilyet készíteni? Értem ezt úgy, h sosem foglalkoztam hasonlóval. Vannak felhasználóbarát programok erre, vagy tömény programozás az egész?
#5 nagyon jó hasonlat
Lego autó <---> igazi autó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!