Webprogramozok! Mennyiert csinalnatok meg egy rosszlanyok szeru weboldalt?
Koszonom, hogy valaszoltal a kerdesre. :)
Van mar ket jelolt ajanlasok reven, erdekelne, hogy mas mennyit mond.
Az ilyen gombok, menupontok elhelyezkedesen nem kell terveznie, azt en adom. A tartalmat en irom. Nekem csak az kell, hogy megirja. Talan egy logo kell meg, de nem kell semmi giccs, csak valami egyszeru.
Ja persze, mert a design az így működik.
Hát nem tudom, én fél millió alatt neki sem kezdenék, de egykét egyedi igénnyel biztos, hogy felkúszna 1 millió fölé nagyon hamar.
Laikus. A fizeto ugyfel inkabb nem? Na teged se biznalak meg semmivel az is fix.
Nyilvan van egy elkepzeles es nem adok szabad kezet a tervezesben. Nem azert fizetek ki ennyi penzt, hogy nem az en otletemet valositsa meg. Nyilvan ha van valami otlete, ajanlasa azt meghallgatom, de nem kell teljesen a semmibol epitkeznie, mert van egy alap elkepzeles. Mashol meg azt olvasom, hogy milyen idegesito az ugyfel, azt se tudja mit akar. Egyebkent a peldaban hozott oldal szerintem is ritka gany.
Eddig egy ertelmes valasz szuletett felmilla, ami 1 milla fele csuszhat. Mitol csuszhat 1 milla fole, mi az ami extrat kivanna?
Tovabbiak?
Egyebkent a sok self-made grafikustol elhanyom magamat. Csak regi ismerosok kozott 2 volt, aki fotos-grafikus-designernek kepzelte magat, az egyik diplomazott is belole. Nem tudom melyiktol hanytal el magam jobban, amikor a 1-es parducfeje lebegett egy haromszogven arnyalasos atmenettel az urben egy felirattal, vagy amikor a 2-es csaja egy lampasbol bujt elo es az urben lebegett a feje.
A sok gagyi pizzas szorolaptol nem is beszelve. Nem hiszem, hogy minden ugyfel ilyen egyforman designolna. Tanitjak ezt a semat az fix, de hanyinger ha Comic Sansszel vagy nem azzal van csinalva akkor is.
Jo, azert 500.000-1.000.000-ert lehetne beleszolasom a dolgokba azert? Vagy csak szorjam ra a "profi" weblapkeszitore a penzt, hogy tessek tied, azt tervezel, amit gondolsz.
Ilyen alapon a fodraszodnak se mondd me milyen hajat akarsz, mert te laikus vagy, o meg profi, ha ertenel hozza magadnak designolnad a hajadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!