Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webprogramozok! Mennyiert...

Webprogramozok! Mennyiert csinalnatok meg egy rosszlanyok szeru weboldalt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Annyiért amennyi pénzed amúgy sincs.
2016. okt. 3. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként nagyon nagy gányolás az az oldal, azt biztosan valami vérpistike csinálta olcsóért.
2016. okt. 3. 21:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy valaszoltal a kerdesre. :)

Van mar ket jelolt ajanlasok reven, erdekelne, hogy mas mennyit mond.

Az ilyen gombok, menupontok elhelyezkedesen nem kell terveznie, azt en adom. A tartalmat en irom. Nekem csak az kell, hogy megirja. Talan egy logo kell meg, de nem kell semmi giccs, csak valami egyszeru.

2016. okt. 3. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Ja persze, mert a design az így működik.

Hát nem tudom, én fél millió alatt neki sem kezdenék, de egykét egyedi igénnyel biztos, hogy felkúszna 1 millió fölé nagyon hamar.

2016. okt. 3. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Ezt de bírom, amikor egy laikus akarja megmondani a profinak, hogy mit hogy... Vonatkozik ez más szakmákra, is lásd grafikus ide told, oké akkor ezt formázd Comic Sans-ra, aztán rakd középre. TÖKÉLETES! Aztán a grafikust szidja, mert az ügyfelek elhányják magukat a reklámanyagtól.
2016. okt. 3. 23:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Laikus. A fizeto ugyfel inkabb nem? Na teged se biznalak meg semmivel az is fix.

Nyilvan van egy elkepzeles es nem adok szabad kezet a tervezesben. Nem azert fizetek ki ennyi penzt, hogy nem az en otletemet valositsa meg. Nyilvan ha van valami otlete, ajanlasa azt meghallgatom, de nem kell teljesen a semmibol epitkeznie, mert van egy alap elkepzeles. Mashol meg azt olvasom, hogy milyen idegesito az ugyfel, azt se tudja mit akar. Egyebkent a peldaban hozott oldal szerintem is ritka gany.

Eddig egy ertelmes valasz szuletett felmilla, ami 1 milla fele csuszhat. Mitol csuszhat 1 milla fole, mi az ami extrat kivanna?

Tovabbiak?

2016. okt. 3. 23:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Egyebkent a sok self-made grafikustol elhanyom magamat. Csak regi ismerosok kozott 2 volt, aki fotos-grafikus-designernek kepzelte magat, az egyik diplomazott is belole. Nem tudom melyiktol hanytal el magam jobban, amikor a 1-es parducfeje lebegett egy haromszogven arnyalasos atmenettel az urben egy felirattal, vagy amikor a 2-es csaja egy lampasbol bujt elo es az urben lebegett a feje.

A sok gagyi pizzas szorolaptol nem is beszelve. Nem hiszem, hogy minden ugyfel ilyen egyforman designolna. Tanitjak ezt a semat az fix, de hanyinger ha Comic Sansszel vagy nem azzal van csinalva akkor is.

2016. okt. 3. 23:44
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
A fizető ügyfél azért fizető ügyfél mert laikus, ha értene hozzá akkor megcsinálná - vagy legalábbis nem kérdezné meg, hogy mennyibe kerülne megcsinálni.
2016. okt. 3. 23:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Jo, azert 500.000-1.000.000-ert lehetne beleszolasom a dolgokba azert? Vagy csak szorjam ra a "profi" weblapkeszitore a penzt, hogy tessek tied, azt tervezel, amit gondolsz.

Ilyen alapon a fodraszodnak se mondd me milyen hajat akarsz, mert te laikus vagy, o meg profi, ha ertenel hozza magadnak designolnad a hajadat.

2016. okt. 3. 23:58
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 ahogy mondod! :)
2016. okt. 4. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!