Mit gondoltok, ezzel a könyvvel megtanulhatom a weblapkészítést olyan szinten, hogy pénzt is keressek vele?
Itt lenne a könyv, kb 800-820 oldalas, 7 főbb témakörben, HTML5, CSS3, JS, PHP, MYSQL, objektumorientált programkészítés, php keretrendszer
Szerintetek ha ebből a könyvből megtanulnék mindent (ami tudom beletelne legalább egy évszakba) akkor képes lennék arra, hogy akár pénzt is keressek vele a későbbiekben?
Érdekel az informatika, persze nem a pénz most a legfontosabb dolog számoma hisz 17 éves vagyok, csupán kíváncsi lennék.
És szerintetek megérné megvenni, vagy pénzkidobás mert "a neten fent van minden ingyen.."
Link: [link]
Köszi a válaszokat
Ja és nagyjából kissé jártas vagyok a HTML, CSS területen, úgy gondolom képes vagyok az algoritmikus gondolkodásra is és már van egy kisebb tapasztalatom a programozásban (persze ezek csak alapok)
emelt szintű infó a célom (tudom hogy php mysql meg ilyesmi nincs benne, ezt csak hobbiként tanulnám)
Indulásnak biztos jó, mert összeszedetten benne van minden, de csak arra jó, hogy az első lépéseket megtedd, pénzkeresetre vagy munlavállalásra ez még kevés lesz. De ha ebből megvannak az alapok és tudsz angolul, akkor nyitva van előtted a világ.
Az emelt érettségihez meg nézd meg a régebbi felaldatokat, nem tudom a könyv mennyire megy rá az algoritmizálásra, valószínű arra még külön gyakorolnod kell.
A #4 válaszát tudnám én is csak ismételni.
Egy könyvből nem lehet olyan szintre fejlődni, hogy az biztos pénzkeresetet jelentsen. Például főzőműsorokból sem lesz valaki képzett szakács.
De te még fiatal vagy, van időd azon töprengeni, mivel akarsz foglalkozni.
Ha webfejlesztéssel akarsz foglalkozni, akkor ajánlom neked ezt az oldalt:
Itt végigveszik alaposan, hogy milyen tudásra van szükséged a webfejlesztés egyes ágaihoz, és különböző mélységeihez. Van amelyik gyorsan elsajátítható, van ami hosszú évek munkájával.
Annak idején én is tanultam könyvekből, és nagyon hasznosak voltak, szóval, ha érdekel a dolog, akkor vágj bele.
Sok sikert!
Értem, köszönöm a válaszokat.
igen én is úgy terveztem hogy gép előtt meg is csinálom amit könyvben átvettem, mert így bírom a legjobban megtanulni
Meg lehet tanulni könyvből is.. Nem kell elrettenned, ráadásúl ez egy jó könyv, ismerem az 5-6 éves változatát, azért adták ki újra, mert jó.
Azzal azonban egyetértek, hogy ne csak olvasd, hanem magad is gyakorolj, írd le, gépeld be amit a könyvben olvasol. Ha szükséges(Ahogy bármikor, pl egy tanfolyamon), a neten nézz utána, ha valami nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!