Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit gondoltok, ezzel a könyvve...

Mit gondoltok, ezzel a könyvvel megtanulhatom a weblapkészítést olyan szinten, hogy pénzt is keressek vele?

Figyelt kérdés

Itt lenne a könyv, kb 800-820 oldalas, 7 főbb témakörben, HTML5, CSS3, JS, PHP, MYSQL, objektumorientált programkészítés, php keretrendszer

Szerintetek ha ebből a könyvből megtanulnék mindent (ami tudom beletelne legalább egy évszakba) akkor képes lennék arra, hogy akár pénzt is keressek vele a későbbiekben?

Érdekel az informatika, persze nem a pénz most a legfontosabb dolog számoma hisz 17 éves vagyok, csupán kíváncsi lennék.

És szerintetek megérné megvenni, vagy pénzkidobás mert "a neten fent van minden ingyen.."

Link: [link]

Köszi a válaszokat

2020. júl. 21. 20:57
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja és nagyjából kissé jártas vagyok a HTML, CSS területen, úgy gondolom képes vagyok az algoritmikus gondolkodásra is és már van egy kisebb tapasztalatom a programozásban (persze ezek csak alapok)

emelt szintű infó a célom (tudom hogy php mysql meg ilyesmi nincs benne, ezt csak hobbiként tanulnám)

2020. júl. 21. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A könyv biztos elég hozzá, önmagában egyik programozási nyelv sem túl bonyolult, a leghosszabb időt a gondolkodásmód és a programtervezés veszi el(de ez nem "évszak", hanem évek kérdése). Webfejlesztéssel lehet pénzt keresni akkor is ha szar vagy benne, úgyhogy technikailag igen, de ha megélni akarsz belőle akkor miután elolvasod\megcsinálod a leckéket még hátra van 2+ év gyakorlás a témában legalább.
2020. júl. 21. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Könyvből nem lehet megtanulni. Csak úgy lehet, ha leülsz és csinálod. Kipróbálsz mindent.
2020. júl. 22. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Indulásnak biztos jó, mert összeszedetten benne van minden, de csak arra jó, hogy az első lépéseket megtedd, pénzkeresetre vagy munlavállalásra ez még kevés lesz. De ha ebből megvannak az alapok és tudsz angolul, akkor nyitva van előtted a világ.

Az emelt érettségihez meg nézd meg a régebbi felaldatokat, nem tudom a könyv mennyire megy rá az algoritmizálásra, valószínű arra még külön gyakorolnod kell.

2020. júl. 22. 06:42
 5/9 Drone007 ***** válasza:

A #4 válaszát tudnám én is csak ismételni.

Egy könyvből nem lehet olyan szintre fejlődni, hogy az biztos pénzkeresetet jelentsen. Például főzőműsorokból sem lesz valaki képzett szakács.

De te még fiatal vagy, van időd azon töprengeni, mivel akarsz foglalkozni.

Ha webfejlesztéssel akarsz foglalkozni, akkor ajánlom neked ezt az oldalt:

[link]

Itt végigveszik alaposan, hogy milyen tudásra van szükséged a webfejlesztés egyes ágaihoz, és különböző mélységeihez. Van amelyik gyorsan elsajátítható, van ami hosszú évek munkájával.

Annak idején én is tanultam könyvekből, és nagyon hasznosak voltak, szóval, ha érdekel a dolog, akkor vágj bele.

Sok sikert!

2020. júl. 22. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet a könyvből tanulni, de párhuzamosan a gépnél is kell ülni és amit olvastál csinálni, kipróbálni. Anno én a C-t így tanultam olvastam a könyvet és minden kódot írtam rögtön a számítógépbe, aztán módosítottam ezt-azt és figyeltem mit csinál. Nálam ez a módszer jött be.
2020. júl. 22. 08:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat.

igen én is úgy terveztem hogy gép előtt meg is csinálom amit könyvben átvettem, mert így bírom a legjobban megtanulni

2020. júl. 22. 08:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Meg lehet tanulni könyvből is.. Nem kell elrettenned, ráadásúl ez egy jó könyv, ismerem az 5-6 éves változatát, azért adták ki újra, mert jó.

Azzal azonban egyetértek, hogy ne csak olvasd, hanem magad is gyakorolj, írd le, gépeld be amit a könyvben olvasol. Ha szükséges(Ahogy bármikor, pl egy tanfolyamon), a neten nézz utána, ha valami nem megy.

2020. júl. 24. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg az a véleményem, hogy ne azért tanuljon bárki mármit, mert pénzt lehet keresni vele, hanem azért mert érdekli. Ha készségszinten tudod használni, és hobbiként is tudsz rá gondolni, akkor el lehet gondolkozni a pénzkeresésen.
2021. jan. 7. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!