Ezt a sort hogy kellene javitani?
if (hash(sha512=$password)==$data['password']){}
Parse error: syntax error, unexpected '=' in /login.php on line 12 idáig még azt irja csak hogy az egyenlőség jel ismeretlen számára ezt hogy lehet javitani?
Már ne haragudj, de hogy akarsz így weboldalt csinálni, ha azt sem érted, mi mit csinál?
Szerintem át sem látod te ezt az egészet.
Tudod értelmezni, hogy ez a sor miből áll, mit csinál?
Nem értesz hozzá, nem tudod korrektül megcsinálni. Olyan lyukas lesz ez a kód, mint az ementáli, én biztos nem regisztrálnék egy ilyen oldalon.
Jó, és akkor hogy kellene kinéznie ennek a sornak?
A hash micsoda és mit csinál? Az "sha512=$password" résznek mi értelme van?
Ha tudjuk, hogy a bekért jelszónak a hashjét akarjuk összehasonlítani az adatbázisban tárolt hash-hel, akkor azt hogy kéne leírnunk?
Újfent csak azt tudom javasolni: értelmezd a hibaüzenetet:
"unexpected '=' " - váratlan egyenlőségjel.
A hash(sha512=$password) függvényben, mit keres az egyenlőségjel? Mi értelme van?
Tessék elolvasni a hash() függvény dokumentációját (tudom, angolul van, azt a nyelvet meg nem ismered - erre meg azt mondom, hogy tessék megtanulni angolul! Az informatikában ez KÖTELEZŐ!):
minimum két paramétert vár: egy ellenőrzőösszeg-képző algoritmus nevét (karakterláncként!) és egy üzenetet, aminek képezheti az ellenőrzőösszegét.
E helyett mit kap? Egy értelmezhetetlen értékadó kifejezést.
#7: A probléma az, hogy úgy esik neki komplex feladatnak, hogy - no offense, de - láthatólag az alapokkal sincsen tisztában.
Úgy ugrik bele (már többedszerre!) a mély vízbe, hogy nem tud úszni (és kapálózik összevissza) - az úszómester meg jogosan morog.
"egy pontosan erre a célrla készült platformon"
Azért ennek a platformnak is megvannak a használati "szabályai":
ha ezeket nem tartja be, akkor számíthat morgásra a hozzászólók által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!