Hogyan tudok módosításra megnyitni egy sort php-ban?
A probléma: Van egy táblázatom, amit feltöltök sorokkal. Ha a sorban AKÁRHOVA kattint a felhasználó annak a sornak az ID-jét kéne továbbadni egy másik PHP file-nak hogy ott aztán lehessen módosítani. Az UPDATE maga megy, de nem tudom megadni melyik sor adatait töltse be a form inputjaiba. Erre kérnék egy egyszerű választ.
Előre is köszönöm a segítséget.
Egyáltalán hogy kezeled a soron a kattintást?
Egyik megoldás, hogy teszel a sorba egy linket, hogy edit.php?id=123
és innen evidens,
Vagy mondjuk teszel a sorba egy hidden form inputot, amibe beleírod az ID-t és javascript kezeli a kattintást és ajax-on meghívja a másik PHP scriptet.
A #3-as válaszoló gondolatmenetén megyek, habár én egy linket teszek a JS-t helyettesítve. Onnantól, hogy rájöttem, hogy lehet linkbe passzolni át változót, máris egyszerűbben átlátom a szitut.
Természetesen mindenkinek köszönöm a válaszát, az #1 pedig azért nem értette, mert kifelejtettem a szövegből, hogy ez egy új ablakban nyílik meg, ugyanis ezt kérték.
Köszönöm újra a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!