Nav listában hogy tudok php fájlt be rakni a html fájl mellé mert a php-t nem nyitja meg rendesen hanem a kódot dobja fel?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 13:55
41/49 A kérdező kommentje:
ki fogtál rajtam
2020. júl. 20. 18:18
42/49 A kérdező kommentje:
utolsó előtti nem tudom mire gondolsz
2020. júl. 20. 18:19
43/49 Argloss válasza:
A felhasználó megad egy jelszót, azt belerakod egy változóba.
Email cím alapján lekérdezed az adatbázisból a jelszót, amit beleraksz egy változóba.
Ezek azok a változók:
$password
$data['password']
Az egyik titkosítatlan, a másik titkosított.
Gondolkodj.
44/49 A kérdező kommentje:
nem tudom fingom nincs
2020. júl. 20. 18:28
45/49 Argloss válasza:
Ilyenkor kell azt csinálni, hogy kiírod a változókat a képernyőre:
echo $password;
echo $data['password'];
46/49 Argloss válasza:
Persze, ha tudod, hogy mi az ami a felhasználótól jön, akkor könnyebb dolgod van:
$password = $con->real_escape_string($_POST['password']);
47/49 A kérdező kommentje:
akkor valahova kell if is ha echo van mert az echo az azt jelenti vagy és a feltételt mindig if el kell kezdeni
2020. júl. 20. 18:35
48/49 Argloss válasza:
Tehát a $password-re fogsz hash-t rakni és összehasonlítani az adatbázisból jövő jelszóval $data['password'].
49/49 Argloss válasza:
Nem, az echo az kiírást jelent. Legeslegelső PHP óra a hello world kiírása.
<?php
echo 'Hello World';
?>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!