Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nav listában hogy tudok php...

Nav listában hogy tudok php fájlt be rakni a html fájl mellé mert a php-t nem nyitja meg rendesen hanem a kódot dobja fel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 13:55
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom az azonositóm atw-n akkor hogy tudom lekérni?
2020. júl. 20. 16:04
 12/49 A kérdező kommentje:
beléptem azt irja a jelszó a mysqli jelszó de en nekem nincs regisztrációm a mysqli-be akkor mi van?
2020. júl. 20. 16:06
 13/49 Argloss ***** válasza:

Gondolom az ATW felhasználóneved meg jelszavad.

Meg nyilván az adatbázist is létre kell majd ott hoznod, mert a gépeden lévőhöz nem fér hozzá.

2020. júl. 20. 16:06
 14/49 A kérdező kommentje:
beléptem de azt irja nem található tábla az adatbázisban
2020. júl. 20. 16:07
 15/49 Argloss ***** válasza:
Csinálj.
2020. júl. 20. 16:08
 16/49 A kérdező kommentje:
elvileg létrehoztam az adatbázist sikerült is elvileg adatot felvinnem de nem irja ki mert ez nem teljesen ugy nezki ez az adatbazis mint localhoston és nem latom a felvitt adatot masik gond az eltünt az egész nav menü am át irtam rootot is és a jelszót is és az adatbázis nevét is a localhostot át kellet irni vagy azt nem_?
2020. júl. 20. 16:18
 17/49 A kérdező kommentje:
Hogy tudnek az ursers táblába felvinni egy nevet egy emailt és egy jelszót?
2020. júl. 20. 16:25
 18/49 Argloss ***** válasza:
Jujj, ez fájdalmas volt. Lehet, hogy a régebbi téma van, de az összes menüpont ugyanott van a régi verzióban is, csak máshogy van színezve. Belelépsz a táblába és lesz beszúrás menüpont, vagy feltöltheted azt is ami a gépeden van, de ahhoz tudnod kellene exportálni meg importálni... Ez alaptudás lenne.
2020. júl. 20. 16:44
 19/49 Argloss ***** válasza:

Lehet más a saját gépeden a felhasználó meg jelszó, de attól tartok bele fogsz zavarodni, hogy a két helyen másnak kell lennie.

Bár van egy olyan érzésem is, hogy nem fogsz tudni új felhasználót csinálni a saját gépeden és megadni neki a megfelelő jogokat.

2020. júl. 20. 16:46
 20/49 A kérdező kommentje:
$hash = password_hash($password, PASSWORD_BCRYPT); ebbe mi a rossz mert regisztrációnál ezt a sort irja hibásnak
2020. júl. 20. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!