Milyen oldalszerkesztőt tudsz (Lent nézd a szöveget! )?
Hát nekem, ingyenes oldalszerkesztőt írjatok! Ami hasonlít a lapunk.hu-ra vagy a gportal.hu-ra!!!
Az a helyzet, hogy egy neveldés oldalt szeretnék nyitni, és a lapunk.hu-n már nem lehet. A gportal-os oldalt meg megkell venni. Nekem a mobilom kártyás, nem előfizetéses, a szüleimnek kicsit fura lenne, hogy eltűnt róla 500 Ft, mivel nem is nagyon telefonálok inkább csak zenehallgatásra használom.
(Ha tud valaki ingyen adni egy gp-s oldalt amit már megunt akkor hirdetném a másik oldalát!!)
Csak erre a kétfajta oldalra jó nyitni neveldés oldalt. Így valami ezekhez hasonlót írjatok! Köszi! :-)
Sztem elég lesz az ilyen szövegekből. Csak holnap címet lehet írni.
Eddig 1 normális válaszoló volt. Neki köszönöm! :)
az itt válaszolóknak mind igaza van. ha nem tudod mi az, hogy oauth, javascript, ajax, php, szerveroldali programozás, html, css, nem tudsz programozni, akkor előbb tanulj meg. aztán 3 év múlva itt találkozunk.
de ha olyan jóól tudsz mindent, akkor mond meg, mit jelent ez:
<link rel='stylesheet' href='stylesheet.css' type='text/css' />
Jó lásd meg arany szívem megpróbálok segíteni. Megírod az oldaladat mondjuk Front Page-el. Aztán szépen feltöltöd Ultra Web-re FTP-n keresztül és már van is neveldés oldalad.
Kb ennyi...
Nem akarok ilyen oldalt, amin fel kell tölteni...
Gp-s oldalra szeretnék neveldét, vagy a gp-hez hasonló oldalra szeretnék neveldét. nem pedig kódolásos módon...
amúgy meg van egy gp-s oldalam amin más csinálta a css kódot, de majd én is megpróbálkozom vele.
nos, arra az oldalra azért nem nyitok neveldét mertmár nagyon sokszor váltottam témát... mostmár megszeretnék állapodni 1 témában...
Ha ezt elolvassátok akkor lehet jobban értitek! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!