Milyen oldalszerkesztőt tudsz (Lent nézd a szöveget! )?
Hát nekem, ingyenes oldalszerkesztőt írjatok! Ami hasonlít a lapunk.hu-ra vagy a gportal.hu-ra!!!
Az a helyzet, hogy egy neveldés oldalt szeretnék nyitni, és a lapunk.hu-n már nem lehet. A gportal-os oldalt meg megkell venni. Nekem a mobilom kártyás, nem előfizetéses, a szüleimnek kicsit fura lenne, hogy eltűnt róla 500 Ft, mivel nem is nagyon telefonálok inkább csak zenehallgatásra használom.
(Ha tud valaki ingyen adni egy gp-s oldalt amit már megunt akkor hirdetném a másik oldalát!!)
Csak erre a kétfajta oldalra jó nyitni neveldés oldalt. Így valami ezekhez hasonlót írjatok! Köszi! :-)
Sajnálom hogy nem érti meg senki amit próbálok magyarázni. A gportal-hoz hasonló oldalt kell írni, mintpl. lapunk.hu! Csak arról ki vagyok tiltva... :/:/ Nahh remélem valaki fel bírta fogni.
Igen, én nem tudok HTML oldalt csinálni, mert nincs sok türelmem hozzá. És akkor mi van??? :/
Bakker, te nem érted hogy mit mondanak itt neked többen ..
:S
Bocs, javítom:
Milyen honlapkészítőt tudsz?
ewk.hu???
Hááát ott szerintem csak aki fizet annak jár VK, az viszont kell mivel neveldés oldalt szeretnék...
Azért köszikee!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!