Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet a cookiekat elfogad...

Hogy lehet a cookiekat elfogadni? Többi lent

Figyelt kérdés
Megcsináltam azt hogy kiirja lent hogy el kell fogadni a cookiekat sőt van egy részletek rész is amire ha rá kattintok el lehet olvasni de ha rakattintok nem történik semmi hogy lehet ezt orvosolni hogy eltünjön ahogy kell ha rá kattintok?

#weboldal #sütemény #weboldal készítés #cookie #első weblap #cookie beállitás #cookie elfogadása
2020. máj. 6. 14:02
 1/10 A kérdező kommentje:
és lehetőleg html-be mert még csak azt tudom kezelni valamennyire meg a css-t
2020. máj. 6. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Kizárólag HTML-bn és CSS-ben nem lehet megoldani.

Kell hozzá némi Javascript is - például:

[link]

2020. máj. 6. 15:29
 3/10 A kérdező kommentje:
haa javascriptet at masoltam be raktam a mappába ahol a html van utana hogy tudom megoldani hogy mükdjön is?amugy köszönöm a segitséget
2020. máj. 6. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy "kimásolom a Javascript-kódot egy mappába, ahol a HTML van" és működik. Ez egy példa, adott struktúrához illeszkedik.

Így néz ki HTML-struktúrába illesztve:

[link]

Mint látható két fő dolgot kell tartalmaznia az oldalnak (HTML-szinten):

* egy olyan blokk, amiben a süti használatára figyelmeztetnek (ez jelen esetben a cookieMessage azonosítójú blokk)

* az előző blokkon belül egy olyan gomb (vagy link) ami a figyelmeztető üzenet nyugtázását végzi (jelen esetben ez a cookieAccept azonosítójú gomb)

a Javascript-kódban erre a két elemre történik a hivatkozás (58-59. sor).

2020. máj. 6. 15:50
 5/10 A kérdező kommentje:
akkor ezt a htmlbel evo dolgokat masoljam az en html-em be ? XD
2020. máj. 6. 15:52
 6/10 A kérdező kommentje:
magaba ami volt az egész html be at masoltam es müködik nem kellet se css se java
2020. máj. 6. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Csak mondom, hogy ezek a kódok nagyjából semmire sem jók, mert pont a 3. féltől (Google, Facebook, stb.) származó sütiket nem törlik. Pedig ezek a legfontosabbak.
2020. máj. 6. 17:34
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem csak a látvány miatt kellet
2020. máj. 6. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon vágod, hog mire való igaz? Ha nem is használ sütiket a weboldalad csak azért akarod berakni, mert mindenhol ezt látod és vagánynak tartod? :D
2020. máj. 6. 19:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Kezdő vagyok nem tudhatok mindent de majd utána nézek amúgy command formában lehet működő cookiet csinálni?
2020. máj. 6. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!