👋 Szoktam facebookon (marketplacen) hirdetni dolgokat, de mostanában nem akarja elfogadni a hirdeteseim, hogyan lehetne "nekik" irni?
többször vasaroltak nalam, nem hazudok, nem csalok..
tobb visszatero vasaflim is van
megsem fogadja el a hirdetesem.
szerintem mivel ruhakat arulok így arra gondoltam h a szabalyzat szerint a replikakat nem engedelyezik.
de en nem replikakat arulok!!
(mellesleg lattam olyan hirdeteseket is amelyekben felvolt tuntestve h replika es megis elerheto volt a hirdetes)
így lehetséges h fellehet venmi a kapcsolatot a "marketplac-cel"?
Szia! Valószínűleg algoritmus dönti el, viszont ha kiírja, hogy nem fogadja el a Facebook, úgymond ,,megvétózhatod" a Facebook döntését azáltal, hogy rákattintasz a nem elfogadott hirdetésedre, és kérelmezheted a Facebook felülvizsgálatát. Velem is volt már ilyen többször is, küldtem is nekik visszajelzést, hogy nézzék át még egyszer, mert lehetetlen, hogy ne fogadják el, hiszen nem volt benne semmi rossz.
Pontosan nem fogom most tudni leírni, hogy mik a pontos lépések, mert nincs előttem, de emlékszem, hogy a hirdetésre kattintva sárga felkiáltójeles háromszöggel kiírja, hogy ha nem értesz egyet a Facebook döntésével, kattints ide; oda kattintasz, és ki kell pipálni azt a hirdetésed, melyre felülvizsgálatot szeretnél kérni. Nekem eddig mindegyiket fél órán belül felülvizsgálták - és mivel igazam volt, nem volt probléma velük, engedélyezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!