Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen OKJ-s weblapot csináljak?

Milyen OKJ-s weblapot csináljak?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy milyen weblapot érdemes csinálni okj-s tanfolyamra. Itt egyszerű dolgot kell képzelni, csak semmi sem jut eszembe, amiből jó dolgot is lehetne csinálni, természetesen csak a téma kellene mivel minden máshoz értek

2020. márc. 4. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj mondjuk egy cukrászdának honlapot.

Sok színes képet tudsz használni, ízlésesen meg lehet csinálni.

Könnyebb téma, mint egy építőiroda vagy ingatlanos téma.

2020. márc. 4. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
webshopra gondoltam, de ez sem rossz ötlet köszi. Bármi más ötlet esetleg még?
2020. márc. 4. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pizzázó, hamburgeres, kajálda- ételkiszallitás.

Regisztrációval, bankkártyás fizetés, admin felület amin változtathatóak a dolgok.

Ez jó feladat. Később fel is használhatod.

2020. márc. 4. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a fél csoport webshopot csinált. Én pl szerepjáték szervert. De volt aki online sakk programot.
2020. márc. 5. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Hát mondjuk aki Online sakk programot csinál, ahol gépi ellenfél is van, az nem OKJra való :D
2020. márc. 5. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
...hanem egyetemre... vagy inkább már dolgozhatna valahol, mert eléggé ért hozzá.
2020. márc. 5. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi 12. osztályban csináltunk Share poind designer-es feladatot; én a kedvenc énekesemről csináltam ilyen ismertetőt.

Mikor született, hol, hol találtak egymásra a bandájával, lemezcímek, számcímek.

Viccből még olyan gombot is csináltam, amire az volt ráírva, hogy "Gombfelirat", és ha rákattintottál, egy olyan oldalt behozott, ami televolt "GOMB"-feliratokkal. :):)

2020. márc. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!