Torrent oldalak? anno volt 2012 be razzia most mi lett a dologgal?
leszáltak róluk ?
vagy hogy hogy nem kutatják a szervereket ?
a legtöbb oldalt az ovh-tol futtatják
a legtöbb ilyen tárhely oldalra vagy vps bérlésnél lakcímmel kell regisztrálni...
mondhatjátok nekem azt hogy de elrejtik meg sorolhatnám ...
amikor rákötnek max az ip re egy domaint+cloudflare-t és futtatják évek óta némelyik 7-10 éve fut
"a legtöbb oldalt az ovh-tol futtatják"
És az ovh szerinted milyen alapon fog bármilyen információt kiadni a magyar hatóságoknak? :)
utolsó kommentelőnek mondanám akkor hogy ezt a hatóságokkal is egyeztesse...
ugyanis oké hogy xy személy futtat weboldalt de a weboldal futtatóját itélik el akár 8 év börtönre is és értem én hogy jogvédett cuccokat pakolnak fel az emberek de szerintem ezt hülyesség a végtelenségig kergetni hiába zárnak be annyi oldalt jön a kövi és mint a régiek ncore newinsane stb szerintem nem is fog eltünni + a felhasználók töltik fel mint ahogy írta is az előző kommentelő akkor ő lenne a bűntett és a weboldal üzemeltető csak bűntett segéd kajakra nem fogom ezt az egészet soha felfogni...
5-ös:
Még mindig nincs fent semmi a szerveren. A filmet nem töltik fel a szerverre. Te nem a szerverről szeded, hanem más emberek gépéről.
Rapidshare egy fájlmegosztó oldal volt, feltöltötték a szerverre az illegális tartalmat, majd ők tárolták. Persze, hogy bezárták, hiszen ott volt a szerveren a bizonyíték, hogy terjesztették.
Torrent esetében a trackeren csak hivatkozások vannak, nem tárolnak semmit. Amiért esetleg zargatják őket, az a szerzői jogvédett tartalmak terjesztésének az elősegítése, de a terjesztéssel nem lehet megfogni őket. Hiszen a tracker nem terjeszt semmit, csak összeköti a terjesztőket, a felhasználókat. Az pedig nyilvánvaló, hogy ha van egy oldalnak 1 millió aktív felhasználója, nem lehet minden egy felhasználót tételesen felkutatni, nyomozást indítani ellenük, lefoglalni a gépüket, a bizonyítékokat begyűjteni, listázni, az adathordozókról másolatot készíteni, meg ezek után meghatározni az okozott kár mértékét és a kiszabott büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!