Egy elem "odébb" helyezése, jobbra?
Figyelt kérdés
Hello, az a kérdésem, hogy van kb 5 elem egymás mellett, ami jó is nem akarom új sorba tenni, hanem az a lényeg hogy egymástól tartsanak valamilyen kis távolságot de nem marginnal vagy paddingal. kösz2020. febr. 3. 19:06
2/31 anonim válasza:
Ha nem így akarod jöhet a bonyolultabb módszer. Rakd az elemeket táblázatba, a táblázat kereteit pedig rejtsd el. Tádámm!! De minek ezt bonyolítani ennyire?
3/31 anonim válasza:
Én sem értem igazán, hogy mit szeretnél, mert erre való a margin, padding. Egy forráskód jól esne, amin látszódik a probléma...
4/31 A kérdező kommentje:
Hello köszi a választ!
marginnal és paddingal nem jó, mert ez egy php blokkban van, és a blokkot helyezgeti, ami nem jó. a blokkol belüli elemeket szeretném odébb tenni.
2020. febr. 4. 08:12
6/31 anonim válasza:
7/31 anonim válasza:
Akkor a margin és padding közt ott a border. :-D
De ha relative elhelyezésű akkor "left" tulajdonsággal is el lehet csúsztatni, csak vigyáz, mert rá mehet a másik elemre.
8/31 A kérdező kommentje:
Na végre megtaláltam!
Ez az a cucc:
Ha valahova beteszed, akkor kicsit eltolja az aktuális szöveget, képet, ikont, bármit.
2020. febr. 4. 11:44
9/31 anonim válasza:
Miért foglalkozol valamivel, amihez kicsit sem értesz??? Veszélyes!!!
10/31 anonim válasza:
#8: Ezzel most sikerült még érthetetlenebbé tenned a problémádat. Gratulálok, ritkán van ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!