Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van itt olyan aki ért a css...

Van itt olyan aki ért a css kódokhoz és a photo shophoz?

Figyelt kérdés

a weboldalamhoz lenne szükségem segítségre, szeretnék valami szép design-t ilyen css kódosat csak én nem értek hozzá :D

köszii

2010. júl. 21. 16:28
 1/3 Drone007 ***** válasza:

Ha ingyen szeretnél segítséget, arra keress meg egy jóbarátot, vagy a neten nézz szét ingyenes design-nok után (free templates).

Egyébként az ilyesminek meg szokták kérni az árát. Hivatalosan számlával 30-40e Ft körül szoktunk csinálni 3 webdesign mintát kérés alapján. Ha kiírod az e-mail címed, vagy engedélyezed a beállításoknál, hogy küldhessenek neked e-mailt, akkor biztos sok ajánlatot fogsz kapni.

ps: a Photoshop egybeírandó ;)

2010. júl. 21. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy ha nem értesz ehhez a kettőhöz akkor hogy akarod megcsinálni a többi részt. Van egy olyan érzésem, hogy egy teljes weboldalra lenne szükséged, de azt biztos nem fogod ingyen kapni. Ha mégis így kellene csatlakozom az előttem szólóhoz, keress ingyenes template-t, azon legalább azt is meg tudod nézni, hogy hogyan épül fel a css. Ha meg is akarod érteni van jópár ezzel foglalkozó anyag itt a neten.
2010. júl. 21. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:

neeem, nem . félreértitek :D igazából kedves második válaszoló. " ha nem értesz hozzá akkor stb.." szerintem te sem az anyatejjel együtt szívtad magadba a css-kódokat :D valahol el kell kezdeni, már bocsánat.

nem akarok én semmi féle bonyolult dolgot ingyen kérni meg hasonló dolgok, oda is írtam hogy egy kis segítségre lenne szükségem - és leírtam hogy mihez kérek- most pedig leírom hogy miért is kell segítsgé.

próbálkozok ezzel a kódos cuccal de folyamat az lesz a vége hogy azt írja ki hogy nincs lezárva valami elem stb.

kérdés: mit baszhatok el ?:D

2010. júl. 22. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!