Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nincs gyárilag be...

Miért nincs gyárilag be optimalizálva minden blog oldal?

Figyelt kérdés

Egy ideje már szívok ezzel, és itt sokan segítenek amúgy!Ez útin is köszi! De ma eszembe jutott ez a kérdés, hogy miért nincs ezeken egy automata beállítás, hiszen a cél ugyan az: jelenjen meg a keresőbe a blog. Szóval ez a szopás nem lenne kihagyható?Mint pl veszek egy Ps4 játékot, és játszok, amint feltelepül, nem állok neki programozni a félkész játékot..

Szóval ezt lehetetlen lenne megoldani, hogy ha kész a blog, akkor menjen egyből, oszt' cső? :)

2020. jan. 2. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem, amit küldtél, de a teszt szerint mobilbarát az oldal, ahogyan írtad is:

[link]

Hol kellene látnom keresésnél a "nem mobilbarát" üzenetet? Nekem semmi ilyesmit nem dob ki a Google (más oldalaknál sem).

2020. jan. 3. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Te jöttél azzal, hogy ha megveszed a húst, meg ha megveszed a konzol játékot, gondoltam akkor megkérdezem, mégis kitől vetted a blogod, és mennyit fizettél érte? :D

Amúgy a blogspot összes templateje gyárilag mobil friendly, ha nálad nem az, akkor te kúrtál el valamit, pl. beraktál valahova valami bszott nagy képet, ami megöli a reszponzivitást, vagy valahol abszolút méreteket adtál meg, ahol nem kellett volna.

Egyébként SEO esetén a mobil friendlyság csak egy paraméter a sok közül, és messze nem a legfontosabb.

2020. jan. 3. 21:15
 13/15 A kérdező kommentje:

S Nikolas!

Mert azóta megoldottam! :D

Egész este nem aludtam mire rájöttem mi volt a baja:

Képzeld, kivettem a képmodulokat oldalról, amik átirányították volna a forgalmat a fő oldalra, és így "mobilbarát".. :D

Hát, ennyi köszönöm hogy időt szántál rám!

Mondjuk azt nem értem most se hogy mitöl nem volt mobilbarát, inkább ilyen büntetés kinézete van a dolognak..

2020. jan. 3. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó, lekéstem róla. :) Egyébként teljesen korrekt a blog, sok sikert kívánok hozzá!
2020. jan. 3. 21:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi, igyekszem!

Hát ez a SEO zás, nem könnyít meg, de kitartok!

Köszönöm hogy időt szántál rám!

Jófejek is vannak itt a sok számonkérő "válaszoló" mellett! :)

2020. jan. 3. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!