Miért nincs gyárilag be optimalizálva minden blog oldal?
Egy ideje már szívok ezzel, és itt sokan segítenek amúgy!Ez útin is köszi! De ma eszembe jutott ez a kérdés, hogy miért nincs ezeken egy automata beállítás, hiszen a cél ugyan az: jelenjen meg a keresőbe a blog. Szóval ez a szopás nem lenne kihagyható?Mint pl veszek egy Ps4 játékot, és játszok, amint feltelepül, nem állok neki programozni a félkész játékot..
Szóval ezt lehetetlen lenne megoldani, hogy ha kész a blog, akkor menjen egyből, oszt' cső? :)
Megnéztem, amit küldtél, de a teszt szerint mobilbarát az oldal, ahogyan írtad is:
Hol kellene látnom keresésnél a "nem mobilbarát" üzenetet? Nekem semmi ilyesmit nem dob ki a Google (más oldalaknál sem).
Te jöttél azzal, hogy ha megveszed a húst, meg ha megveszed a konzol játékot, gondoltam akkor megkérdezem, mégis kitől vetted a blogod, és mennyit fizettél érte? :D
Amúgy a blogspot összes templateje gyárilag mobil friendly, ha nálad nem az, akkor te kúrtál el valamit, pl. beraktál valahova valami bszott nagy képet, ami megöli a reszponzivitást, vagy valahol abszolút méreteket adtál meg, ahol nem kellett volna.
Egyébként SEO esetén a mobil friendlyság csak egy paraméter a sok közül, és messze nem a legfontosabb.
S Nikolas!
Mert azóta megoldottam! :D
Egész este nem aludtam mire rájöttem mi volt a baja:
Képzeld, kivettem a képmodulokat oldalról, amik átirányították volna a forgalmat a fő oldalra, és így "mobilbarát".. :D
Hát, ennyi köszönöm hogy időt szántál rám!
Mondjuk azt nem értem most se hogy mitöl nem volt mobilbarát, inkább ilyen büntetés kinézete van a dolognak..
Köszi, igyekszem!
Hát ez a SEO zás, nem könnyít meg, de kitartok!
Köszönöm hogy időt szántál rám!
Jófejek is vannak itt a sok számonkérő "válaszoló" mellett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!