Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell blogot nyitni?

Hogyan kell blogot nyitni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kreatív fanoldalt készíteni, csak nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Melyik oldal a legjobb az ingyenesek közül?

Nem vagyok kuka informatikából, de ezektől a forráskódos izéktől légyszi kíméljetek! Azért írtam azt, hogy hogy tudok számítógépezni, nehogy megint olyan oldalba fussak, ami olyan alap, hogy szinte a fehér alapon fekete szövegen kívül mást se tud. A G-Portálon van pár sorozatos oldal, amik egész jók, valami hasonlót én is el tudnék képzelni.

Írhattok bármit, amit ti használnátok, csupa jót hallottatok róla, nincsenek benne kódok, és olyan tudással, amivel profin használom az office programcsomagot, de a programozásról halványlila gőzöm sincs (szóval én ilyen "alap-felhasználó" vagyok) is szép, igényes és letisztult oldalt tudok csinálni, vagy amit használtok, használtatok már.

Nagyon szépen köszönöm előre is!

2017. jan. 15. 16:55
 1/2 anonim válasza:
Ha ingyenest szeretnél, akkor szerintem mindenképp blogger.com
2017. jan. 15. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha valamennyire tudsz angolul, akkor szerintem csak itt érdemes:

Blogginger.com

Mostanában nagyon nyomulnak előre, nem véletlenül.

2017. jan. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!