Miért nincs gyárilag be optimalizálva minden blog oldal?
Egy ideje már szívok ezzel, és itt sokan segítenek amúgy!Ez útin is köszi! De ma eszembe jutott ez a kérdés, hogy miért nincs ezeken egy automata beállítás, hiszen a cél ugyan az: jelenjen meg a keresőbe a blog. Szóval ez a szopás nem lenne kihagyható?Mint pl veszek egy Ps4 játékot, és játszok, amint feltelepül, nem állok neki programozni a félkész játékot..
Szóval ezt lehetetlen lenne megoldani, hogy ha kész a blog, akkor menjen egyből, oszt' cső? :)
Érthetőbben:
Hogy ne az legyen hogy
"alapból nem jelenik meg a keresőbe",
Hanem hogy, lapból megjelenne, aztán lehetne variálni rajta..
"Mint pl veszek egy Ps4 játékot, és játszok, amint feltelepül, nem állok neki programozni a félkész játékot.."
Ó, akkor te még nem telepítettél PC-s játékot. ;)
Igen, a konzolok egy egész más világ, ott egy adott hardver van, azon kell flottul működnie, mert utólag nem fogsz tudni rajta módosítani. Ott kényszerhelyzetben vannak a programozók.
De pl. egy PC-játék esetén nincs ilyen kényszer. Lusta a programozó optimalizálni? Sebaj, vegyél a gépedbe duplaannyi RAM-ot, oszt' meg van oldva. Meg vegyél bele még 80 ezerért grafikus kártyát, különben el sem indul. Sokszor válallati szinten "tilos" komolyabban optimalizálni, mert "azzal csak az idő megy", a felhasználók meg zokszó nélkül hajlandóak százezreket kiszórni a gépük bővítésére.
A webes szférában meg kifejezetten sok kókler van. Egyébként melyik blog-szolgáltatót használod? Csak mert én sem blogspoton, sem blog.hu-n nem tapasztatam ilyet.
A blogspoton, most épp ott tartok hogy az induló "hírek" rovatom másik címen van az esztétikusság miatt, hogy ne pörgssem el a napi hírekkel a komolyabb irásokat pl..
Ez kész, de kiírta rá hogy nem mobilbarát az oldal, ezért a híreknél témát cseréltem, most már mobilbarát az élő url tesztelésénél, de ha rámegyek az ellenőrzésre, vagy ha bemásolom a linket a kererőbe kiirja hogy nem mobilbarát az oldal..holott mondom, elöször olyan volt mint a fő oldal..
Valami robots.tx a baja.. :D
Ja, csak ha veszek egy kilo húst, nem akarok résztvenni a disznóvágáson..
Szerintem kihagyhato lenne már 2020 ba az egész seo zás, csak akkor megszünne mint szakma, ha bárki blogja automatice kalibrálva lenne.. ;)
Legalábbis a blog.hun ezzel nem kell szarakodni, csak ott meg nem lehet egyedi mobilnézetet csinálni meg ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!